Zsiros Bernadett – Mentes Utakon – Allergén- és hisztaminszegény táplálkozás
Kategória: Tudatos életmód

Gyógyulás halmozott ételérzékenységekből és hisztaminintoleranciából, főként növényi alapokon

Zsiros Bernadett az allergén- és hisztaminszegény táplálkozás szakértője a Mentes Utakon alapítója

Zsiros Bernadett vagyok, közgazdász, funkcionális táplálkozási tanácsadó, a Mentes Utakon blog és a Mentes Bor webshop tulajdonosa. Fő célcsoportom az emésztési- és hormonális problémákkal, halmozott ételérzékenységekkel és a hisztaminintoleranciával küzdők, a flexitariánus és növényi alapú étrend iránt érdeklődők.

Ha eleged van már az ismeretlen eredetű emésztési panaszokból, a szigorú diétákból melyek nem hoztak javulást, ha szeretnél végre valós támogatást, gyakorlatias tippeket kapni, melyek megkönnyítik a mindennapjaidat, és szeretnél egy hosszútávon is fenntartható étrendet és életmódot kialakítani, akkor tarts velem a Mentes Utakon!

Legyen szó akár halmozódó ételérzékenységekről, hisztaminintoleranciáról, emésztőrendszeri problémákról (IBS, diszbiózis, gyulladásos bélbetegségek), inzulinrezisztenciáról, pajzsmirigy-, mellékvese- vagy hormonális problémákról, nálam biztos lehetsz benne, hogy a cél a gyökérokok feltárása és kezelése, ezáltal pedig egy minél színesebb étrend és egy kiegyensúlyozott életmód kialakítása.

Személyes érintettségem révén tudom, milyen nehézségeken mész keresztül, ezért a tőlem telhető legnagyobb figyelmességgel, megértéssel és támogatással igyekszem egyedivé tenni a szolgáltatásaimat. Nem kérek lehetetlent és nem erőltetek Rád semmit. Mindössze a realitások talaján maradva segítelek egy számodra megfelelő életmód kialakításában.

Belső hajtóerőm teljes mértékben a személyes érintettségemből fakadó segítő szándékomból ered, mivel igencsak rögös évek állnak mögöttem. Nagyon fiatalon meg kellett tapasztaljam, milyen az, ha valaki szép lassan eljut oda, hogy semmilyen allergént nem ehet, ha minden étkezést félelem kísér, hogy mi okoz majd tünetet, és ha az orvosok annyit mondanak, nem is érdemes tovább vizsgálódni, bele kell törődni a helyzetbe. Én nem tettem.

Minden nehézségemet az előnyömre fordítva vetettem bele magamat a saját gyógyításomba, a receptes blogom írásba, majd a funkcionális táplálkozási szakértői képzésbe. Így sikerült elérnem 2,5 év alatt, hogy a szervezetem komplex regenerálásával elmulasszam az ételallergiáim, intoleranciáim és a hisztaminérzékenységemet. Korábban számtalan kisebb-nagyobb tünet kísérte a napjaimat, mára azonban ezek már halványulnak az emlékezetemben

Összességében 4 év tapasztalattal a „mindenmentes” főzésben és táplálkozásban szeretném megmutatni, hogy az életmódváltás nem a lemondásokról, hanem épphogy egy teljes élet eléréséről szól, és hogy a gyógyulás az esetek többségében a megfelelő módszerekkel és támogatással igenis lehetséges. Egy diéta önmagában nem megoldás, és nem kell beletörődnünk az állandó kellemetlenséget okozó panaszokba! Szeretnék példát és utat mutatni másoknak ebben az útvesztőben, ez az, ami motivál minden egyes nap.

Zsiros Bernadett a Mentes Utakon szakértője
A Mentes Utakon feliratos logója

Szolgáltatások

  • Komplex táplálkozási tanácsadási csomag a teljes életmódváltáshoz, egészségügyi problémáidat összefüggéseiben kezelve, funkcionális szemlélettel, 3 hónapos utánkövetéssel és támogatással.
  • Mentes Utakon tagsági program folyamatosan bővülő tudástárral, fenntartható, allergén- és hisztaminszegény receptekkel, alapanyag- és termékajánlással.

Kedvezményes kupon az EGYéleted-en keresztül érkezőknek:

Egyszeri 5% kedvezmény az a www.mentesutakon.hu/elofizetes oldalon szereplő szolgáltatásaimra az EGYELETED kóddal

Elérhetőségek:

Weboldal: www.mentesutakon.hu

Facebook: www.facebook.com/mentesutakon

Instagram: www.instagram.com/mentesutakon

E-mail: hello@mentesutakon.hu

Zsíros Bernadett a mentes táplálkozás szakértője laptop előtt

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét, e-mailben kap egy linket az új jelszó létrehozásához.

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!