Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

A kezedbe adom azt a szemléletváltó útmutatót és kipróbált, működő stratégiát, amivel visszaveheted az irányítást a saját életed és a testsúlyod felett.

  • Megmutatom, hogyan változtass az életeden a testi-lelki-mentális egyensúlyod visszaszerzése és megtartása érdekében.
  • Segítek, hogy kihozd magadból a maximumot, és a motivációd tartós legyen.
  • Pontosan tudni fogod, mit kell tenned azért, hogy javíts az életminőségeden, és önbizalommal telve nézhess a tükörbe.

Neked írtam a Súlyos utazás című könyvet, ha:

Szeretnél egészségtudatosan élni, és leadni pár kilót

Az elhatározás megvan, de bizalmatlan vagy az új módszerekkel kapcsolatban, és nem vagy biztos abban, hogy jó-e az irány, amit választottál?

Életmódváltás előtt állsz

Az egész eddigi életed a fogyókúráról szólt? Számtalan módszert kipróbáltál már, és még mindig keresed azt az egyet, ami végre tartós eredményt hoz?

Tudatosan és szabadon akarod irányítani az életed

Jelenleg gátol a túlsúlyod, ami kihat az energiaszintedre, az önbizalmadra, sőt, a szakmai és párkapcsolati sikereidre is, ezért készen állsz a felismerésekre és arra, hogy átvedd az irányítást az életed és a testsúlyod felett?

4 előny, amit ez a könyv nyújthat neked

1. Megkapod a kezdő lökést és a kellő támogatást ahhoz, hogy bátran elindulj az életmódváltás útján

A sikeres testsúlycsökkentés alapja a felismerés, amivel tudatosítod magadban, hogyan kerültél ebbe a helyzetbe. A könyvben részletes útmutatót és bevált tanácsokat kapsz a testsúlycsökkentő életmód mellett önismeretből is, amivel egy csapásra képessé válsz megreformálni az életed.

2. A felismerésnek köszönhetően tudatosul benned, hogy nem vagy többé a körülmények áldozata, és végérvényesen átveszed az irányítást a saját életed felett

Amikor eljön a felszabadító aha-érzés, azonnal tudni fogod, hogy merre tovább, ami meghozza az önbizalmad, hogy szabadon szárnyalj.

3. Úgy élheted az életed, ahogy szeretnéd, és örökre elfelejtheted a testsúlyproblémák miatti kisebbrendűségi érzést, kudarcokat és önbizalomhiányt

Az összefüggéseket gyakorlatba ültetve mély önismereti utazásba kezdhetsz, és megtapasztalhatod a kiegyensúlyozott, energikus, színes, karcsúbb és egészségesebb életminőség összes előnyét.

4. Rendszerbe foglalva ismered meg a tudatos életmód elérésének hatékony stratégiáját

A könyvben leírt információk és iránymutatások fénylő fáklyaként vezetnek a szemléletváltáshoz és a tudatos döntések által vezérelt, egészséges élethez vezető úton. Ez a könyv gyakorlati tanácsokkal, tippekkel, javaslatokkal és útmutatókkal segít, hogy más szemszögből nézz az életedre és önmagadra, hogy ne csak létezz, hanem ÉLJ!

5+1 kérdés, amire választ kapsz a könyvből

  • 1. Mi vár rád, ha elindulsz az úton?
  • 2. Miért félsz az életmódváltástól?
  • 3. Mi az a 3 alapelv, ami nélkül nem érdemes belevágni az életmódváltásba?
  • 4. Hogyan térképezd fel a múltad, hogy sikeres legyen a jövőd?
  • 5. Hogyan és milyen célokat tűzz ki, hogy biztosan el is érd azokat?
  • +1 Hogyan éld az életed úgy, hogy a testsúlycsökkentő és egészségtudatosságra törekvő céljaidat szolgálja?

Ők már olvasták a könyvet

„Emesét tudás- és a fejlődésvágy hajtja, és kreatív megvalósítóként keresi hozzá a megoldásokat. Szerencsére a rengeteg tudást és tapasztalatot nem tartotta meg magának, hanem azon dolgozott, hogy rendszerbe foglalva kezünkbe adja életminőségünk megváltoztatásának – személyre szabható- stratégiáját. Könyvének olvasása érdekes és izgalmas utazás lesz számodra akkor is, ha már hosszú évek óta, egyre frusztráltabban bolyongsz az egészséges életmód útvesztőjében. Megkönnyebbülten látni fogod a kiutat, és rálépsz végre a SAJÁT utadra, ami az egészségedet szolgálja. Emesével az életmódváltás egészen más. Egyik oldalon könnyebb és szerethetőbb, a másik oldalon esetleg rázósabb, hiszen az eredményeid meghatározó részét az önismeret útján át fogod elérni a segítségével. Szeretettel ajánlom „

Jung Krisztina, Életmód tanácsadó és terapeuta Funkcionális és holisztikus táplálkozási tanácsadó, a WellVital tulajdonosa

„Emese könyve közérthető formában, gördülékeny stílusban mutatja be az egészséges táplálkozás, tudatos mozgás fontosságát, minden oldalról. Igazán hiánypótló és jól összeszedett, példákkal, tippekkel alátámasztott, megtámogatott könyv, melyet mindenki kezébe szívesen adnék!”

Mayerné Répási Adrienn, a ReAd Blog tulajdonosa, írója

“Életmódváltás. Egy mára szinte közhellyé koptatott kifejezés. De mit is jelent valójában? És mitől lesz tartós? És miért nem elég egy kis fogyókúra? Emese kiemelkedő példája annak a (ritka) szakember fajtának, aki nem elégszik meg a felületességgel, fél-megértéssel és -megoldásokkal. Ő a teljességre törekszik. Ettől hiteles számomra és ezért tud majd Neked is segíteni. Olvasd el a könyvét, éld és érezd át az üzeneteket, tegyél magadért! Az író hűséges barátod lesz ezen a csodálatos úton.”

Lucien del Mar Író, a YHA Egészség Akadémia alapítója

„Ha nem tudod merre indulj, ha túl sok az információ és elvesztél bennük, akkor legyen ez az egyetlen olyan könyv, amit a kezed ügyében tartasz. Azon kívül, hogy szórakoztató, segít rendet csinálni a fejedben. Sőt. Bármikor újabb inspirációt, újabb lendületet meríthetsz belőle. Olyan, mint egy jó beszélgetés, mintha Emese ott ülne veled egy jó tea vagy kávé mellett, és csak dumálnátok. A legfontosabb, hogy egyértelművé válik számodra is, hogy nem lehetetlen. Miért? Mert a hogyan csináld kérdést is megválaszolja. Így az életmódváltás simán lehet egy kellemes, megvalósítható, hosszú távra szóló döntés.”

Filler Ildikó, a Varázsérintés és a Jóboszorkány alapítója

Menj biztosra, olvass bele a könyvbe!

Bizonyára kíváncsi vagy arra, hogy mi lehet ebben a könyvben. Segítek tisztábban látni, miben változtathatja meg az életed.

Lapozz bele, mielőtt megrendeled!

Név(Kötelező)

Ez a könyv nem egy üres frázisokat puffogtató, csillámporral szórt csalitermék

Számtalan könyvet olvastam már el az önfejlesztés, egészségtámogatás, életmód- és táplálkozási tanácsadás témában, éppen ezért pontosan tudom, mekkora csalódás, ha egy könyv nem nyújtja azt, amit ígér, és nem éri meg az olvasására fordított időt. Pont ezért tudom garantálni neked, hogy ez a könyv más, és nem fog csalódást okozni:

Ez nem egy rövid csalikönyv, amiből épp a lényeg hiányzik. A tudatos életmód hatékony stratégiájának összefüggéseit rendszerbe foglalva mutatja be.

Nem 1 hét alatt ollóztam össze. Folyamatos önfejlesztés és számos workshop, szeminárium és könyv segítségével megszerzett tudásanyag eredményét veheted majd a kezedbe.

Nem egy ismeretlen gondolatot villantok meg a könyvben, hanem egy egyedülálló modellt állítok fel, ami azonnal segít elképzelni, hogy te hogyan tudod rendszerbe foglalni, áthelyezni és használni ezt a már bizonyított látásmódot a gyakorlatban.

A könyvet 3 munkanapon belül kiszállítjuk neked!

Milyen bónuszokat kapsz a könyv mellé?

A könyv tulajdonosaként extra tartalmakhoz is hozzáférést kapsz:

25 oldalas önismereti gyakorlati munkafüzet – Dolgozd fel a könyvvel együtt a garantált sikerekért.

Anyagcseretípus teszt – Ismerd meg a saját anyagcseréd, hogy célzottan vágj bele az életmódváltásba.

Tápanyagtartalom-táblázat ételcsoportonként – Hasonlítsd össze és válaszd ki tudatosan az alapanyagokat a napi, illetve a heti menük összeállításakor.

Tornavideók – Végezz általános, biztonságos, kifejezetten túlsúlyosok számára összeállított gyakorlatokat, hogy hatékonyabbá tedd a testsúlycsökkentő életmódváltást.

Receptes füzetre beváltható kupon – Táplálkozási tanácsadás mellé beváltható a kiválasztott receptes e-bookra.

Színezhető könyvjelző – Somfay Alexandra (Mentasárkány) művészi alkotását ábrázoló, színezhető könyvjelző a Penthouse-modellről, melynek segítségével játékos formában követhető nyomon a fejlődés. Ez igényesen, nyomtatva jár a könyv mellé.

Összefoglalva, ezt kapod a könyvtől:

Megérted a tested működését, és megismered önmagad

A könyv elolvasása után tudni fogod, miért nem tudtál eddig tartósan lefogyni, és mik az életedben azok az igazán fontos dolgok, amikre nagyobb figyelmet kell fordítanod azért, hogy tartósan megszabadulj a jojóeffektustól és a pluszkilóktól.

Bizonyítottan működő rendszert kapsz, a tudatos életmód kialakításához és a hatékony stratégia felépítéséhez

Ahhoz, hogy elérd a célod, minél több összefüggést kell megértened, számos önismereti kérdést kell tisztáznod, és számodra releváns tippeket, tanácsokat, javaslatokat és útmutatókat kell kapnod. Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amire szükséged van a szemléleted és az életmódod megváltoztatásához.

Megkapod a szükséges ismeretanyagot és látásmódot ahhoz, hogy visszaszerezd és meg is tartsd a testi-lelki-mentális egyensúlyod, és átvedd az irányítást az életed felett

Meglesz a kellő motivációd, gyakorlati eszközöd és önbizalmad ahhoz, hogy 180 fokot fordíts az életeden, és végre elkezdj valóban boldogan élni.

Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért
könyv

Bónusz #1
Önismereti és gyakorlati munkafüzet
(8.990 Ft)

Bónusz #2
Anyagcseretípus-teszt
(3.990 Ft)

Bónusz #3
Tápanyagtartalom-táblázat
(2.990 Ft)

Bónusz #4:
Receptes kupon
(4.990 Ft)

Bónusz #5
Tornavideók
(29.990 Ft)

+ Exkluzív színezhető könyvjelző (1.990 Ft)

58.930 Ft helyett

5.990Ft

+ szállítási költség: 1490 Ft

Ki az a Takács-Naár Emese, és miért bízhatsz meg benne?

Az EGYszemélyiedzés és az EGYéleted alapítójaként, személyi edzőként, gerinctrénerként, életmód– és táplálkozási tanácsadóként számos ügyfélnek segítettem már átformálni az életét és egészségtudatosabbá tenni az életmódját.

Eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkezem, de az egészségtámogatás az valódi utam. A célom, hogy tudatosságot csempésszek az emberek életébe… a Tiédbe is. Alázattal és nyitottsággal tekintek az újabb fejlődési lehetőségekre, hogy az információkat a gyakorlatba ültetve tudássá alakíthassam, és továbbadhassam. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy az információ önmagában csak egy adathalmaz. Tudássá akkor válik, ha rendszerbe foglalva és gyakorlatba ültetve alkalmazzuk.

A célom ezzel a könyvvel az, hogy te is megismerd a tudatos életmód elérésének hatékony stratégiáját. Kipróbált és bevált információkkal, gyakorlati eszközökkel, tippekkel, javaslatokkal és útmutatással szeretnélek felismerésekhez vezetni. Bízom benne, hogy a könyv elolvasása után megerősödik benned a tudat, hogy a döntés és az irányítás a te kezedben van.

Miért írtam a Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyvet?

Közgazdászként azt tanultam, hogy a kereslet befolyással van a kínálatra. Még ha a történet nem is ilyen egyszerű, meggyőződésem, hogy a mindennapi tudatos döntéseink hatással lehetnek az élelmiszeripar kínálatára. Ez egyúttal az egészségügy, és a gyógyszeripar pozitív változásait is jelenthetné hosszú távon. Ám ezekhez a döntésekhez nemcsak hiteles információkra van szükség, hanem azok gyakorlati alkalmazására és magas fokú önismeretre.

Az elmúlt években ez a gondolatmenet küldetéssé formálódott, melyben az egészségtudatosabb Magyarország jövőképe lebeg a szemem előtt.

Azzal a szándékkal írtam meg ezt a könyvet, hogy a hétköznapi embereknek segítsek a mindennapi tudatos döntéseik meghozatalában. Ebben a stratégiai útmutatóban az életminőség-javulást célzó lépésekhez nyújtok elméleti és gyakorlati segítséget. A képzeletbeli utazás során megszemélyesített karakterek (mint Felelősség, Mr. Alvás, Mr. Tudat stb.) által ismerheti meg az Olvasó a teste működését. Az általam alkotott logikusan felépített modellen keresztül olyan összefüggésekre is rávilágítok, mint pl. mi köze az alvásnak a testsúlyhoz. Az életmódváltásra való felkészüléstől a célkitűzésen át a megvalósításig minden információt tartalmaz ez a könnyed, közérthető nyelven megfogalmazott önismeret-fejlesztő könyv.

Az értékteremtés vágya mellett leírhatatlan belső kényszert érzek arra, hogy az üzenetemet eljuttassam mindazokhoz, akiknek segítségére lehetek gondolataimmal, tanácsaimmal.

Kérlek segíts Te is abban, hogy az emberek tudatosabban döntsenek, hogy pozitív irányba változzon az életszemléletük, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb és egészségesebb életet éljenek!

Egyéleted.hu 2022 — Minden jog fenntartva | Adatkezelési Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek | by: MarketingMaker

Görgessen a tetejére