Életmódváltó

konzultáció

EGY életünk van, amit mindannyian szeretnénk egészségesen, boldogan, és kiegyensúlyozottan megélni. Prevenciós tanácsadóként bizalmi támaszod leszek az egészségmegőrzés terén.

mitegyek_fogyás_diéta

Miről szól ez az egész?

Életmódváltó

konzultáció

EGY életünk van, amit mindannyian szeretnénk egészségesen, boldogan, és kiegyensúlyozottan megélni.

A legegyszerűbb, legköltséghatékonyabb és legfájdalommentesebb választás az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése.

Ne kísérletezgess magadon a különböző fogyókúrákkal, diétás csodaszerekkel! Hidd el, a legtöbb, amire sokszor az embernek szüksége van a sikeres életmódváltáshoz, az az információ. Mennyi időt, energiát és pénzt meg lehet azzal spórolni, ha van egy kézzelfogható, logikusan felépített lépésekből álló stratégiánk már a változtatási igényünk megszületésekor.

Szervezetünk megfelelő működéséhez, valamint az optimális energiafelhasználás érdekében is kiemelten fontos a tápanyagok arányainak tudatos megválasztása. Ehhez szeretnénk gyakorlati segítséget (is) nyújtani.

A 90 perces online életmód és táplálkozás tanácsadás pont erről szól.

 Választ kaphatsz többek között azokra a kérdésekre, hogy:

u

mennyit kéne enned fogyáshoz/szintentartáshoz/hízáshoz?

u

mikor és milyen gyakran érdemes étkezned?

u

mik azok az alap életmódbeli szokások, melyek elengedhetetlen összetevői a sikernek?

u

milyen arányban van szükséged a makrotápanyagokra?

u

mik azok a mikro- és makrotápanyagok?

A tanácsadás során a múlt és a jelen összefüggéseinek megismerése által igyekszem felderíteni azokat a sarkalatos pontokat, amelyekre a leginkább érdemes odafigyelni.

Végigvesszük a Penthouse-modell lépéseit, miközben a Gyakorlati Útmutatót személyre szabom. Így a konzultáció után egy kézzelfogható iránymutatást kapsz.

 

 

»»» 90 perces online konzultáció a múltad feltérképezésétől a jelen kihívásain át a jövőbe mutató stratégia meghatározásának segítségével «««

 

»»» táplálkozási napló kiértékelése «««

 

»»» Gyakorlati útmutató «««

 

»»» Reggeli vagy Főétel receptes e-book (anyagcsere típusodra szabva) «««

 

»»» Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyv «««

 

»»» Önismereti és gyakorlati munkafüzet a könyv mellé «««

 

»»» utánkövető konzultáció «««

Vélemények

Az ügyfeleim tapasztalatai

„A szülések után maradt rajtam pár kiló, nem túl sok, de engem zavar. Sokat sportolok, és alapvetően igyekszem egészségesen táplálkozni. A tanácsadásra azért mentem el, mert elbizonytalanodtam, hogy vajon tényleg jól étkezem-e. Olyan sok ellentmondásos információ kering a neten az egészséges ételekről, alapanyagokról, hogy kíváncsi voltam, mit mond egy szakember. Nagyon tetszik a Penthouse-modell, hogy rendszerben látom az alapelveket. Egyértelműen segített eligazodnom, megadta az irányt, most már tudom, hol és mit kell változtatnom.”
Anett

36 éves

„40 kiló súlyfelesleg van rajtam, ami hosszú évek alatt kúszott fel. Szinte mindent kipróbáltam már, az elmúlt 10 évem egyfolytában fogyókúrákról szólt, de semmi nem hozott tartós eredményt. Éppen kezdtem feladni, amikor az egyik ismerősöm ajánlására felkerestem Emesét. Rávilágított összefüggésekre, amik miatt kudarcot vallottam, és egyéni tervet állítottunk össze a súlycsökkenésemet illetően. Ami különösen szimpatikus volt, hogy a 90 perc leteltével sem köszönt el, hanem addig tartott a tanácsadás, amíg mindent szépen át nem beszéltünk. Mivel olyan területeken is dolgoznom kell, ami nem kifejezetten az étkezéshez kapcsolódik, szakembert is tudott ajánlani. Most azt tervezem, hogy belevágok az EGYélet Programba, hogy a mozgás is tuti meglegyen.”
Erzsébet

49 éves

„Nem hiszek a véletlenben, biztos vagyok benne, hogy Emesével sorszszerű a találkozásunk. Eszembe sem jutott életmód- és táplálkozás tanácsadásra menni, míg egy nap kiderült a legjobb barátnőmről, hogy IR-es. És pontosan azon a napon szembejött velem a hirdetés Facebookon. Mivel az addigi magabiztos hozzáállásom az egészséggel kapcsolatban hirtelen megdőlt, gondoltam nem árt szakemberhez fordulni a prevenció végett. Átbeszéltük a szokásaimat, az egyéni szükségleteimet, és hogy mire kell figyelnem. A barátnőmnek is ajánlott hozzáértő csapatot.”
Irén

53 éves

A vásárlás után felveszem Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a konzultációra. 

Ha bizonytalan vagy, illetve kérdéseid vannak, keress bátran az elérhetőségeimen:

takacsnaaremese@egyeleted.hu

06205734067

A jövődbe fektetett munka ára: 29.900 Ft / 90 perc + utánkövető konzultáció

Görgessen a tetejére

Ez az előadás jól fog jönni!

Mi az az 5 képesség, ami szupererőt biztosít az egészségtudatos élethez?

A rövid előadásban bemutatom Neked azt az 5 kulcsfontosságú képességet, amivel Te leszel az életed főszereplője.

Ismerd meg, mik tesznek Téged valóban a saját életed irányítójává!

A videó végére tisztán fogod látni, hogy a rengeteg értékes képességed közül melyekkel érdemes a legszorosabbra fűzni a barátságot.

Sikeres feliratkozás. Ellenőrizd az email fiókot.