Kifejezetten az idősebb korosztály, illetve jelentős túlsúllyal rendelkezők számára készítettem ezt a 10+3 videóból álló gyűjteményt. 

A 20 perces ugrálásmentes tornák tökéletesen alkalmasak arra, hogy a gerincet, térdet és derekat kímélve átmozgassák a testet. Az alattomos, „belülről izzadós” gyakorlataim garantálják, hogy jóleső érzéssel kelsz fel a nyújtás után. Egészen biztos, hogy a változatos tornák között megtalálod a kedvencedet.

Az aktuális állóképessed függvényében különböző nehézségi szinteken végezheted a gyakorlatokat, pontos instrukcióimnak köszönhetően pedig a sérülésektől sem kell tartanod. Maximális gondossággal állítottam össze a tornákat, hogy biztonsággal, különösebb helyigény vagy speciális eszközök nélkül is a mindennapokba beilleszthetőek legyenek.

Ha szeretnéd a mozgást bevezetni az életedbe, de a súlyod, korod eddig megakadályozott benne, netán izületi fájdalmaid vannak, és amúgy is az otthonod jelenti a biztonságos környezetet számodra, akkor ez a videótár Neked való.

Örömmel segítek, ha kérdésed van vagy személyre szabott tanácsra van szükséged a gyakorlatokkal kapcsolatban.

Takács-Naár Emese

06205734067

Ára 14900 Ft és a videótár megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz.