Főzz az anyagcsere típusodnak megfelelően!

Egészségtudatos receptes e-book, Neked

Neked készült az egészségtudatos receptes e-book, hogyha felesleges kalória helyett energiát szeretnél fogyasztani! Ismerkedj meg az anyagcseretípusodnak megfelelő receptekkel!

mitegyek_fogyás_diéta

Egészségtudatos receptes e-book, Neked – Főzz az anyagcsere típusodnak megfelelően!

Azért vágtam bele az egészségtudatos e-book elkészítésébe, mert egyre több ismerősömnél láttam, hogyan fulladnak kudarcba a különböző diétás programok. Mindenhonnan harsogják a szuper, „bevált” fogyókúrás eljárásokat, de nem egy ügyfelem hívott fel sírva, korgó gyomorral, egy sikertelen diéta után ugyanakkora súllyal, mint a program kezdetén, hogy segítsek neki.
Egyetlen diétának vagy életmódváltó programnak sem szabad önsanyargatónak lennie. Ugyanúgy lehet, sőt, kötelező élvezni az ételeket és az ízeket, csupán néhány új receptet kell megismerni. 
Sokan sajnos ott rontják el, hogy egyáltalán nem mérik fel, hogy a testük melyik „üzemanyagot” használja optimálisabban. Ahogy egy dízelmotornak sem tesz jót a benzin, és fordítva, neked is tisztában kell lenned azzal, melyik energiát hasznosítja a szervezeted.

Ismerkedj meg az anyagcseretípusoddal!

Mielőtt mindenféle egészségtudatos receptes e-bookot halmoznál fel a virtuális könyvespolcodra (beleértve az enyémet is), tudd meg magadról, hogy dízellel vagy benzinnel működsz, esetleg keverék vagy. 🙂 Viccet félretéve, először ismerd meg, hogy a 3 kategóriából melyikbe tartozol: fehérje, szénhidrát vagy egyensúlyi?

Miért fontos megismerni az anyagcseretípusodat?
A 3 típus 3 teljesen eltérő módon hasznosítja a fehérjét és a szénhidrátot. Valamelyik anyagot csupán halmozza, valamelyiket azonban tejesen képes hasznosítani. Mindhárom típusban meg van határozva a makrotápanyagok pontos aránya.

Töltsd ki az Anyagcseretípus tesztet, és megtudhatod, hogy Te melyik kategóriába tartozol!

Kinek szól?

Neked való

HA

fontos számodra, hogy szervezeted a táplálékot energiaként hasznosítsa a zsírraktározás helyett

HA

étkezéseidről szeretsz magad gondoskodni

HA

változatos, könnyen elkészíthető receptekre vágysz

HA

életmódváltásod támogatásához egyszerű és takarékos megoldást keresel

mitegyek_fogyás_diéta

HA

sportolóként számolnod kell a bevitt szénhidrátot, fehérjét, zsírt

HA

olyan ételeket szeretnél fogyasztani, melyek egészségesek és segítenek a fogyásban

HA

belefáradtál az állandó számolgatásba

Választható kalóriamennyiségek

A FŐÉTELEK füzetek különlegessége

anyagcsere típus

A FŐÉTELEK receptjei 3 különböző kalóriamennyiségre is ki vannak számolva, megtartva az anyagcsere típusnak általában optimális tápanyag arányokat. Így a céljaidnak, szükségletednek, életmódodnak megfelelő oszlopot tudod kiválasztani.

Azt, hogy Neked mennyi a pontos, személyre szabott ajánlás, azt egyénileg kell meghatározni. Viszont egy kiindulásnak tökéletesen alkalmazható iránymutatást tartalmaznak a receptfüzetek.

Már tudod, melyik anyagcseretípusba tartozol?

Itt van hozzá a receptes e-book!

Ahogy már korábban említettem, az egészségtudatos receptes e-bookot azért hoztam létre, hogy az életmódváltók elkerüljék a felesleges, eredménytelen és fárasztó diétákat, és végre személyre szabottan, éhezés és drasztikus változások nélküli program segítségével kezdhessenek táplálkozni. Tehát nem kell törnöd a fejedet, hogy mi kerüljön az asztalra, majd én megmondom neked! 😉

Mindhárom anyagcseretípus részére készítettem egy 10-10 receptből álló Reggelik és Főételek e-bookot, ahol grammra pontosan ki van számolva a bevitt tápanyagok mennyisége. Így nem csak a fogyni vágyók, de a szigorú táplálkozási szabályokat betartó sportolók is bátran használhatják.

Ez nem csak egy „fancy” receptes e-book!

Olyan ételeket tartalmaz, amelyek amellett, hogy tápanyagokban gazdagok és egészségesek, ízletesek is.

Olyan recepteket vonultat fel, amelyek alapanyagainak beszerzéséért nem kell feltörnöd a malacperselyt, sem rejtélyes sikátorok delikáteszeiben keresgélned.

Könnyen elkészíthető, a mindennapi rutinba beépíthető recepteket találsz benne.

A grammra kiszámolt értékek miatt elfelejtheted a kalóriaszámolgatós applikációkat! Hurrá!

Nem csodadiéta, csak egy egészségtudatos receptes e-book

Személyreszabott tanácsadás

Az anyagcseretípusokra fejlesztett receptes e-bookkal természetesen nem találtam fel az élet vizét, viszont tökéletes eszköze, kiindulópontja egy olyan életmódváltásnak, ahol hosszú távra tervezel.

Önmagában a receptek alkalmazásával is látványos eredményeket érhetsz el, azonban jelentős mértékű életminőség-javulás a teljes Penthouse-modell megismerésével lehetséges. De ezt már egy egyéni életmód- és táplálkozási tanácsadás keretén belül tudom elmesélni neked. 🙂

Takács-Naár Emese

ízelítő a kedvencek közül

Változatos reggelik és főételek

Tudod már az anyagcsere típusod? Válaszd ki!

Anyagcsere típus kiválasztása

Úgy terveztük meg a recepteket, hogy egészséges összetevőkből álljanak az ételek. Emellett ügyeltünk a pontos tápanyagarányokra.

Reggeli és főétel recepteket is találsz itt. Azért készített őket, hogy ne kelljen naphosszat számolgatnod a tápanyagok mennyiségét, és változatos lehessen az étkezésed.

Szénhidrát típus

Egyensúlyi típus

Fehérje típus

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!