A mozgás bevezetése különösen nagy kihívással jár azok számára, akik túlsúlyuk, izületi problémáik, térd-, hát-, derékfájás vagy egyéb mozgást nehézkessé tévő körülmény miatt nehezen tudnak sérülmésmentes opciót találni. 

A közös online próbaedzés során felmérem az állóképességet, a mozgástartományt, a gerinc állapotát, és ennek megfelelően egyénre szabott gyakorlatsort állítok össze.

A videók mennyisége és hosszúsága a célhoz, adott életmódhoz és napirendhez igazodik.

Mindenkinek jár a mozgás öröme, és én abban szeretnélek segíteni, hogy hozzád igazítva, az egyéni tényezőket figyelembe véve olyan tornavideót tervezzek, amelyet könnyedén beépítve a mindennapokba jelentős javulás érhető el az állapotodban, legyen a célod a fogyás, az ülő munka következményeinek ellensúlyozása, az állóképességed javítása, az energiaszinted növelése.

A magadba fektetett összeg, azaz a videók ára: 40.000 Ft-tól (a videók számától és hosszúságától függően, közös megállapodás és igény szerint változik)

 

Ha szeretnéd beépíteni a mozgást az életedbe, és biztonságos, a Te igényeidre szabott tornavideókra van szükséged hozzá, akkor keress bizalommal az alábbi űrlapon keresztül, vagy hívj:

06205734067

6 + 5 =