Élj minőségi életet a tudatosság erejével
EGYéleted ONE Klub
- életmódváltóknak boldogságkeresőknek egészségtudatosoknak

Tanuld meg, hogyan érezheted magad jobban a bőrödben és válhatsz az életed irányítójává.

Akik részei az EGYéleted ONE közösségének, azoknak lehetőségük van arra, hogy hatékonyan befolyásolják egészségük és életmódjuk alakulását.

A saját életeden csak Te tudsz változtatni
Hidd el, elsősorban rajtad múlik a boldogságod és az egészséged

Egy darabig elbújhatunk a körülmények mögé és okolhatunk mindent az állapotunkért, de egy ponton túl kezünkbe kell venni az irányítást, hogy végre hatással legyünk az életünkre. Most itt a lehetőség, hogy megtanuld, hogyan változtasd meg az életmódodat azáltal, hogy tudatosabb döntéseket hozol.

Mi az az, EGYéleted ONE és kinek való?
Kattints a videóra, azonnal megtudhatod!
FIGYELJ,

a helyzet az, hogy senkit nem érdekel az egészséged annyira, hogy

Ahhoz, hogy szabad akaratodat érvényesítve Te magad irányíthass, fejlesztened kell az egészségtudatosságodat!

Egy önismerettel és magabiztos tudással rendelkező embert nem lehet félrevezetni.

A különböző egészségtámogató módszerek általában egyféle utat mutatnak, vagy csak egy területre fókuszálnak.

Gyakran kimaradnak az alapok, az életmódváltásra való mentális felkészítés és a test-lélek egységének figyelembevétele.

Vajon Te melyiket választanád? Az egészséged életvitelszerű, kényelmes megőrzését, vagy a már fájdalmas tüneteket kezelő, időt és pénzt nem kímélő ellátórendszer spiráljában való tévelygést?

Szóval készen állsz, hogy kilépj a kiszolgáltatottságból, és megismerd az egészséghez szükséges hozzávalókat? Akkor vár az EGYéleted ONE klub!

Elindulni csak akkor nehéz, ha egyedül vagy

Minél több időd megy el az információk szűrésével és értékelésével, annál kevesebb időd marad az IGAZI életre.

Ha beütöd a keresőbe, hogy életmódváltás, 1450000 találat érkezik. Mondd csak, mi alapján döntöd el, hogy melyik szakembert vagy módszert választod? Ha egy ajánlásra keresel fel valakit, az már megbízhatóbb útnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy ami beválik a szomszédasszonynak, az nem biztos, hogy neked is be fog.

Olvasgathatod hetekig a tartalmakat, cikkeket és tippeket, de egy idő után inkább zavaros lesz a kép, mintsem tiszta és átlátható. Az ellentmondások közepette már az addigi ismereteidet is megkérdőjelezed, míg végül a lelkesedés is szépen alábbhagy. Aztán inkább hagyod a francba az egészet és éled a megszokott életed a kényelmes szokásaiddal együtt.

De ennek nem kell ilyen bonyolultnak és időigényesnek lennie.

Az életmódváltás összetevői tanulhatók, és némi önismerettel megfűszerezve képes leszel kiválasztani a számodra megfelelő segítő módszereket és támogató szakembereket. Kell egy érthető, logikusan felépített, követhető tanfolyam, ami végigvezet az összes egymásra épülő pilléren, és kell a folyamatos motiváció, ami lendületben tart.

Kínlódás és csodapirulák helyett magabiztos egészségtudatosság

Erre számíts, ha csatlakozol az, EGYéleted ONE klubhoz…

Teljeskörű, holisztikus megközelítés

Az EGYéleted ONE klubban olyan tartalmakkal látunk el, amelyek segítenek az egészséged minden területén pozitív változásokat eredményezni.

Hiteles és validált információk

Végre nem Neked kell mindennek utánaolvasni. Szűrjük és értékeljük az információkat, így nem kell attól tartanod, hogy rossz irányba menedzseled az egészséged.

Szakértői támogatás

A klub tagjaként rendszeresen vehetsz részt szakértői előadásokon, élő beszélgetéseken, interaktív eseményeken.

Közösség és támogatás

Az EGYéleted ONE csoport egy olyan közösség, ahol hasonló életmódot és célokat megosztó emberek találkoznak. Itt mindenki elfogadással és megértéssel fordul egymáshoz, így sosem leszel egyedül.

Élmények és inspiráció

A klub rendszeresen szervez inspiráló eseményeket, előadásokat és kihívásokat, hogy folyamatosan motivált maradj az egészséges életmód felé vezető úton.

Hasznos eszközök és anyagok

 A klubtagok számára elérhetőek olyan anyagok, mint munkafüzetek, receptes füzetek, tornavideók és még sok más, amelyek segítenek a gyakorlatban is alkalmazni az információkat.

Különleges kedvezmények

A gyakorlati megvalósítás lépéseihez rendszeres kedvezményes lehetőséget hozunk Neked a legkülönfélébb egészségtámogató vállalkozások és szakemberek jóvoltából.

Személyre szabott támogatás

 Az EGYéleted ONE klub segít neked megtalálni az egyénileg legmegfelelőbb megoldásokat és támogatást, hogy sikeresen elérhesd egészségügyi és életmódbeli céljaidat.

Néhány kiemelt téma, amiről tanulhatsz nálunk

Bevezetés az egészségtudatosságba

Mi az életmódváltás valójában és miért van szükség tudatos életmódra? Hogyan készülhetsz fel a változásra?

Életmódváltó stratégia

Melyek azok az alappillérek, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges élethez? Milyen folyamaton keresztül válhatsz egyre tudatosabbá?

Önismeret

Ismerd meg a benned lévő mozgatórugókat és szélesítsd a nézőpontjaidat.

Mozgás

Biztonsággal végezhető tornagyakorlatokból álló videótár a mozgás bevezetéséhez.

60+ videós lecke az egészség legizgalmasabb témáiról: hormonok, vitaminok, ételérzékenység, inzulinrezisztencia, mozgásszervi problémák, mikrobiom, nőiesség (a tananyagok folyamatosan bővülnek)

Hogyan működik az EGYéleted ONE klub?

Fontos: A tagok számára az események és előadások felvételei is stb. Így nem kell attól tartani, hogy lemaradsz, végig a saját tempódban haladhatsz.

A küldetéstudatom és szenvedélyem a garancia

Számomra a vendégeim, akikkel együtt tornázok vagy mentorprogramban vesznek részt, soha nem egyek a sok közül. Olyan szoros és bensőséges kapcsolatok alakulnak ki, amelyben közelről láthatok bele az életükbe. Megtapasztalhatom a fejlődésüket, részese vagyok a változásnak és életminőség javulásuknak. Ez az igazi belső motivációm. Hogy azt a kiváltságos és megtisztelő helyet foglalhatom el emberek egy életszakaszában, ahol szemtanúja lehetek a hullámvölgyeknek, elakadásoknak, sikereknek, örömkönnyeknek.

Miközben élveztem ezeket az egyszemélyes kapcsolatokat (a személyességből eredt anno az EGYszemélyiedzés márkanév még a vállalkozói létem legelején), kényelmes erődként tudtam mögé bújni, és kifogásként használni a nagyobb közönség elé lépés ellen. 

Lassan ért meg bennem a gondolat, hogy azzal a hozzáállással, szaktudással és alázattal, amivel rendelkezem, több embert is segíthetnék, és társadalmi szintű változáshoz járulhatnék hozzá.

Az igazi lépések megtételéhez meg kellett vívnom a belső harcaimat, szembe kellett néznem a félelmeimmel, és fel kellett számolnom hitrendszerből fakadó berögzült mintákat. A fokozódó dühöm és ellenérzésem bizonyos iparágakkal kapcsolatban végül visszavonhatatlanul arra az útra terelt, ami a küldetésemet szolgálja.

Ennek apró megnyilvánulása volt a 2022-ben megjelent Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyvem, amelyben már százakat megcélozva tudtam az életmódváltáshoz eszközöket adni.

Tapasztalati segítőként, családanyaként és nőként sokak élethelyzetével képes vagyok azonosulni, és tisztán látni, megérteni a nehézségeiket. Pszichológusi egyetemi tanulmányaim – amit jelenleg folytatok – szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy az embert, mint egészet lássam a vívódásaival, környezetével, szokásaival együtt.

„Az Egyéleted ONE nem egy szokványos csoport. Megmondom őszintén meglepve tapasztaltam a belépésemet követően, hogy itt kérem szépen ÉLET van. Biza fel kell ám kötnöm azt a bizonyos gatyamadzagot. A tagsági díjért cserébe folyamatosan informálva vagyok, kérdezhetek, és hogy ne unatkozzam, még minden héten tanulhatok is valami számomra újat, okosodhatok, hogy minél jobban tudjam, és értsem, és még kivitelezni is tudjam azt, miként éljem, élvezzem az életem. Minél egyszerűbben megvalósíthassam azt a célom, hogy 70-80 évesen is akár táncra is perdülhessek, ha úgy tartja úrinős kedvem. Gyere és csatlakozz, hogy te is megtehesd ezt!”

Garantáltan megtalálod a kurzusokban azt a néhány kulcsfontosságú gondolatot, ami kimozdít az állóvízből és új nézőpontokkal gyarapít.

Ismerd meg a stratégiát

Csatlakozz az EGYéleted ONE klubhoz, ahol beavatlak az életmódváltás rejtelmeibe

Ültesd gyakorlatba a tudásodat

A klub tagjaként számos olyan eszközt, sablont és listát fogsz kapni, amelyeket azonnal be tudsz építeni az életedbe.

Élvezd az életminőséged javulását

Alkalmazd a tanultakat, és tapasztald meg az átalakulásod hatásait. Élvezd, ahogy veled együtt változik a környezeted, átalakul a kapcsolatod magaddal és a világgal. Meg fogsz lepődni, hogy az egészséges kisugárzásod milyen elképesztő láncfolyamatot indít be.

Mikor való Neked az EGYéleted ONE klub?

A döntés a Tiéd: élni akarsz vagy éldegélni?

Hiába jársz hetente négyszer futni, fogyókúrás shaket iszol, cukormentes pudingot vásárolsz, marékszámra vitaminokat szedsz…ha az alapok hiányoznak, minden erőfeszítésed a vágyott alak, jobb közérzet és állóképesség felé sajnos kevesebbet érnek.


Ha viszont megérted a tested működését, azonosítod azokat a területeket, ahol elsőként kell a szokásaidon változtatni, akkor minden életterületedre kihatással járó, örömteli élet lesz a jutalmad.


Most még időben vagy ahhoz, hogy változtass. Nem érdemes megvárni, amíg visszafordíthatatlan hormonális problémák, kontrollálhatatlan testsúly gyarapodás, békíthetetlen kapcsolataink lesznek.

Azon töprengsz, vajon megéri-e csatlakoznod az EGYéleted ONE klubhoz?

Engedj meg 3+1 érvet, hogy miért érdemes azonnal belépni!

#1 érv Az egészségügy fényévekkel le van maradva

Ne álltassuk magunkat, sajnos az egészségügy még mindig a tüneti kezelést részesíti előnyben és a gyógyszeriparral karöltve nem úgy tűnik, mintha az egészséges életmód fenntartásához és a betegség megelőzéséhez szükséges módszereket is kutatnák. Nem várhatunk a teljes összeomlásra, a legtöbb, amit tehetünk, hogy megpróbáljuk elkerülni a betegellátás gyötrelmes spirálját.

#2 érv Az információ hitelessége átalakult

Az, hogy mindent megtalálunk az interneten, remek lehetőség a tájékozódásra, a gyors informálódásra. De vajon az egészséged feletti döntést is rábíznád robotok által generált tartalmakra? Ember legyen a talpán, aki laikusként különbséget tud tenni egy szakértő által írt cikk és egy mesterséges intelligenciát használó kattintásvadász olvasnivaló között.

#3 A profitszerzés igénye megnőtt

Borzasztóan nehéz különbséget tenni az egészséget támogató vállalkozások valódi szándékait illetően. Rengeteget ismerek, akik az értékadást, a segítségnyújtást helyezik előtérbe, és őszinte figyelemmel fordulnak ügyfeleik felé. Közülük kerülnek ki a szakértői beszélgetésekre, workshopokra meghívott vendégeim is. De a másik oldalon egyre növekvő számban szaporodnak a silány termékekre épülő, ám kiemelkedő marketing tudással rendelkező vállalkozások is. Számomra a szakmai kapcsolódás előfeltétele az elveink hasonlósága. Saját fő alapelvem pedig a márkafüggetlenség, ezáltal biztos lehetsz abban, hogy ajánlásaim nem anyagi érdekekből fakadnak.

+1 érv Figyeld meg, mekkora hatással vagy a környezetedre:

Ha a boltban a mogorva eladóra rámosolyogsz, jó eséllyel viszonozza, de legalábbis szebbé tetted a napját. Ha a pároddal kedves vagy, érzi a szeretetedet. Ha a gyermekeiddel úgy tudsz időt tölteni, hogy közben nem stresszelsz valamin, akkor annak még az unokáidra is hatása lesz. De mindezek feltétele, hogy Te JÓL legyél.

Oké, belépek az EGYéleted ONE klubba, mennyibe kerül?

Az EGYéleted ONE nyitva áll minden olyan egészsége iránt elkötelezett nő és férfi előtt, aki hajlandó pár dolgot azért tenni, hogy saját és környezete életminőségére pozitív hatással legyen.

Egy életmód- és táplálkozási tanácsadás 20.000 Ft-tól kezdődik, ahol javarészt arra van idő, hogy általános ajánlásokat megfogalmazzon a szakértő. Egy komolyabb közös munka ára – a személyes figyelem miatt – 100.000 ft felett szokott lenni. Ebben jelentős eltérések mutatkoznak az egészségtámogatás piacán.

Az EGYéleted ONE egy teljes évi tagságot nyújt 69000 ft-ért, amiben minden benne van, ami teljes megújuláshoz kell: táplálkozás, mozgás, önismeret.

Ja, és az éves tagsághoz jár egy 90 perces életmódváltó konzultáció is.
Na meg a Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyv.

Az életmódváltás hosszú folyamat, de simán lehet, hogy Te gyorsabban tudsz haladni. Éppen ezért választhatod a havi tagságot is 6900 ft-ért.

Havi előfizetés

6900 Ft

Holisztikus megközelítéssel összeállított tananyagok az egészségtudatosság elérésének érdekében. Rövid, haladós leckék és mélyebb tudásanyagok segítenek a lépésről lépésre haladásban.

A Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című hangoskönyv

36 oldalas munkafüzet, melynek segítségével párhuzamosan haladva a könyvvel dolgozhatsz a sikeren.

Végezz általános, biztonságos, kifejezetten túlsúlyosok és seniorok számára összeállított gyakorlatokat, hogy hatékonyabbá tedd a testsúlycsökkentő életmódváltást.

Anyagcsere típusra szabott reggeli receptek és főételek, és exkluzív Adventi desszertgolyók ebook.

Együttműködő partnereim kiváló termékeihez és szolgáltatásaihoz nyújtunk kedvezményt számodra, hogy a gyakorlati megvalósítás lépéseit elősegítsük.

Az EGYéleted ONE csoport egy olyan közösség, ahol hasonló életmódot és célokat megosztó emberek találkoznak. A közösség ereje segít átlépni a kihívásokat, és a támogatás, amit kapni fogsz, hozzájárul ahhoz, hogy ne csak egyedül, hanem egy erős és összetartó közösség tagjaként érezd magad.

Ez az interaktivitás fő színtere. Itt zajlanak az élő események, a kihívások, az előadások, nyereményjátékok és a tapasztalatmegosztás.

Légy ellenálló a mindennapi stresszel szemben, ehhez ad kapaszkodókat az ebook.

A tudomány aktuális álláspontja szerint egészségesnek tartott élelmiszerek listája. Hogy ne a tiltásokra kelljen koncentrálnod!

A vitamin- és ásványianyag szükségletek egyénileg eltérőek, ám érdemes átlátni ezen mikrotápanyagok világát, hogy ne felesleges pénzkidobás legyen a vitaminvásárlás.

Hasonlítsd össze és válaszd ki tudatosan az alapanyagokat a napi, illetve a heti menük összeállításakor.

Ismerd meg a saját anyagcseréd, hogy célzottan vágj bele az életmódváltásba.

A tudatos táplálkozás felé vezető úton érdemes táplálkozási naplót vezetni, ehhez adunk egy átlátható sablont.

Sokkal könnyebb megtalálni az egészség felé vezető utat, ha pontosan megértesz néhány alapvető fogalmat.

Mindig felmerülő kérdés, hogy igény esetén mivel helyettesítsük a cukrot. Tudj meg mindent a természetes és mesterséges édesítőszerekről.

Éves előfizetés

69000 Ft

Azoknak, akik tudják, hogy az életmódváltás és az egészségtudatosság nem pár napig tartó fellángolás. 

A Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyv dedikált példányát küldöm el Neked, hogy ezt az igényes kiadványt a kezedbe véve közelebb kerülhess az egészségcéljaidhoz.

Jól látod, ez nem egy felületes, futószalagon lezavart beszélgetés 15 perc alatt, ami arra sem elég, hogy Téged meghallgassalak. Másfél óra alatt már van lehetőségünk a Te egyéni egészségcéljaidra fókuszálni és személyre szabott iránymutatásokat átbeszélni. A konzultáció online történik, kényelmesen, rugalmasan.

Holisztikus megközelítéssel összeállított tananyagok az egészségtudatosság elérésének érdekében. Rövid, haladós leckék és mélyebb tudásanyagok segítenek a lépésről lépésre haladásban.

A Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című hangoskönyv

36 oldalas munkafüzet, melynek segítségével párhuzamosan haladva a könyvvel dolgozhatsz a sikeren.

Végezz általános, biztonságos, kifejezetten túlsúlyosok és seniorok számára összeállított gyakorlatokat, hogy hatékonyabbá tedd a testsúlycsökkentő életmódváltást.

Anyagcsere típusra szabott reggeli receptek és főételek, és exkluzív Adventi desszertgolyók ebook.

Együttműködő partnereim kiváló termékeihez és szolgáltatásaihoz nyújtunk kedvezményt számodra, hogy a gyakorlati megvalósítás lépéseit elősegítsük.

Az EGYéleted ONE csoport egy olyan közösség, ahol hasonló életmódot és célokat megosztó emberek találkoznak. A közösség ereje segít átlépni a kihívásokat, és a támogatás, amit kapni fogsz, hozzájárul ahhoz, hogy ne csak egyedül, hanem egy erős és összetartó közösség tagjaként érezd magad.

Ez az interaktivitás fő színtere. Itt zajlanak az élő események, a kihívások, az előadások, nyereményjátékok és a tapasztalatmegosztás.

Légy ellenálló a mindennapi stresszel szemben, ehhez ad kapaszkodókat az ebook.

A tudomány aktuális álláspontja szerint egészségesnek tartott élelmiszerek listája. Hogy ne a tiltásokra kelljen koncentrálnod!

A vitamin- és ásványianyag szükségletek egyénileg eltérőek, ám érdemes átlátni ezen mikrotápanyagok világát, hogy ne felesleges pénzkidobás legyen a vitaminvásárlás.

Hasonlítsd össze és válaszd ki tudatosan az alapanyagokat a napi, illetve a heti menük összeállításakor.

Ismerd meg a saját anyagcseréd, hogy célzottan vágj bele az életmódváltásba.

A tudatos táplálkozás felé vezető úton érdemes táplálkozási naplót vezetni, ehhez adunk egy átlátható sablont.

Sokkal könnyebb megtalálni az egészség felé vezető utat, ha pontosan megértesz néhány alapvető fogalmat.

Mindig felmerülő kérdés, hogy igény esetén mivel helyettesítsük a cukrot. Tudj meg mindent a természetes és mesterséges édesítőszerekről.

Most persze lehet, hogy azt érzed, hogy

itt egy újabb szakértő, aki majd megmondja nekem a tutit, hogy hogyan éljek

Ha így van, akkor ezért csakis én vagyok a felelős, mert nem sikerült Neked átadnom az üzenetemet.

Nekem az a vágyam, hogy önállóan tudatos döntéseket hozó, egészségük iránt felelősséget érző, környezetük és a társadalom számára hasznos (tudom, ez csúnyán hangzik), boldog és kiegyensúlyozott embereket lássak a magyar utcákon.

Egy ilyen vízióval a fejemben tisztában vagyok azzal, hogy egyedül édes kevés vagyok ahhoz, hogy a Te életed minden területén szakértői tapasztalattal és tudással rendelkezzek. Abban viszont nagyon jó vagyok, hogy kiegészítve az életmódváltással kapcsolatos módszereimet, kiket és milyen témákban hívok be a közösségünkbe.

Kérdések, amik felmerülhetnek benned:

A videók úgy vannak elkészítve, hogy röviden, lényegretörően adják át a legfontosabb tudnivalókat. A saját tempódban tudsz haladni, és úgyis egy-egy szakasz után érdemes a gyakorlati megvalósításra ráfeküdni kicsit, amíg a szokások beépülnek. Az életmódváltást segítő kurzusnak van egy íve, egy haladási iránya, mert egymásra épülő elemekből áll, viszont a többi előadás, szakmai beszélgetés mind-mind a témában való mélyebb megértést segíti, amiket akkor is elővehetsz, amikor éppen aktuálissá válik számodra a téma.

Egyáltalán nem. Az egészséges és tudatos életmóddal kapcsolatos tudnivalókat általános iskolában kéne, hogy tanítsák. Az emberi szervezet működésének mélyebb megismerése helyett a papucsállatka és a zöld szemesostoros részeit tanulják a gyerekek, a táplálkozási tanácsok között a környezetismeret könyvben meg még mindig az elavult táplálkozási piramis látható. Ebből kiindulva egy átlag felnőttnek honnan is állnának rendelkezésére ezek az információk? Segédanyagainkkal, videóinkkal a kezdő életmódváltókat is segítjük, és távol áll tőlünk a szakzsargonnal teletűzdelt, túlságosan szakmai és tudományos stílus. Ahol a tartalom megköveteli bizonyos kifejezések használatát, azokat egy csokorba gyűjtjük jelentésükkel együtt.

Csatlakozáskor kapsz egy emailt az oktatófelület hozzáféréseivel. Belépéskor rövid videók segítenek a felületen való navigálásban és az anyagok javasolt feldolgozásának sorrendjében.

Mivel a tagság a havidíjak automatikus levonásával működik, ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni.

Az EGYéleted vállalkozásomban csak magánszemélyek részére áll módomban számlát kiállítani. (Majd ha elég nagyok leszünk, és Kft-ként működök, na akkor lesz céges számla opció is 😉

Természetesen. Havi tagságból válthatsz éves tagságra, és így kihasználhatod, hogy az éves tagsággal 2 hónap extra díjkedvezmény jár. Meg a könyv. Meg a 90 perces életmódváltó konzultáció.

Tulajdonképpen már egyhavi tagdíjjal hozzáférsz az összes tananyaghoz és bónuszhoz, valamint a kedvezményekre jogosító kuponfüzethez, így ha előfizetsz, és esetleg mégsem azt kapnád, amire számítottál, akkor 1 havi díj ára lesz a maximális veszteséged.

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod a megrendeléskor küldött emailben található linkkel vagy a rendszer belső felületén.

© Takács-Naár Emese – EGYéleted – Minden jog fenntartva. – Design: WPsecrets

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!