Legyél az egészség szakemberünk!

Egészségközvetítés márkafüggetlenül

 

Ha vállalkozás közvetítés után kutatsz, ahol a szolgáltatásodat vagy a termékedet szeretnéd megmutatni a tudatos és potenciális vásárlóknak, jó helyen jársz! Az EGYéleted szakembereket keres!

mitegyek_fogyás_diéta

Legyél az egészség szakemberünk! Termék, szolgáltatás és vállalkozás közvetítés

Biztosíthatlak, hogy nem a szokásos vállalkozás közvetítéssel foglalkozó oldalba botlottál. Ugyanis ez egy társadalmi szintű küldetés, ahol az egészségtudatos életmódra vágyókat kapcsoljuk össze olyan szakemberekkel és vállalkozókkal, akik segíthetnek célkitűzéseik megvalósításában, legyen szó vitamindús gyümölcsöket nevelgető őstermelőről vagy feltörekvő személyi edzőről.

Egy ember egészségét komplexen kell nézni. Nem lehet csak a fizikai erőnlétet vagy a mentális állapotot vizsgálni, és egészségesnek nyilvánítani valakit úgy, hogy a többi területet szemellenzővel eltakarjuk. Ez olyan, mintha megmosnánk egy almát, és közölnénk, a fényes héját nézegetve, hogy ép, miközben belülről már puha és rohadt.

Itt társadalmi ügy a szakember és vállalkozás közvetítés

Az EGYéleted egy olyan, egészségtámogatással és életmódváltás elősegítésével foglalkozó cég, amelynek célkitűzése, hogy az emberek mindennapjaiba észrevétlenül becsempéssze az egészséges táplálkozást és a tudatos életmódot. Egy fecske azonban nem csinál nyarat, ezért keresünk olyan megbízható, lelkiismeretes és céltudatos vállalkozókat, szakembereket, akik a tudatos életstílus egy-egy területén támogatni tudják az életmódváltókat.

Jelentkezz partnernek

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Olyan vállalkozások, szakemberek regisztrációját várjuk, akik tevékenységükkel valamilyen módon hozzájárulnak az emberek tudatos életmódjának kialakításához.

Vagyis lehetsz:

Személyi edző

Bioboltos

Dietetikus

Életmód- és táplálkozási tanácsadó

Szabadtartású állattenyésztő

Őstermelő

Fenntartható gazdálkodás tulajdonosa

Önismereti tréner

A kulcsszó a minőségen van…

Ezért minden leendő partnerünkkel személyesen elbeszélgetünk, találkozót szervezünk, hogy jobban megismerjük. Vagyis a kontárok semmiképpen sem vethetik meg a lábukat a közösségben.

Amiben különbözünk

Miért más ez a vállalkozás közvetítés, mint a többi?

Az EGYéleted vállalkozói kör jóval többet jelent, mint egy adatlapot a honlapon. Számunkra elsődlegesen fontos, hogy a tudatos életmódra törekvő ügyfelek megtalálják azokat a kiemelkedő vállalkozásokat, amelyek munkatársai szívvel-lélekkel végzik a tevékenységüket.

Mit kapsz tőlünk?

Sok tekintetben támogatjuk is a vállalkozói kör tagjait:

Igen csekély marketingköltséggel tudsz megjelenni egy népszerű, értékes oldalon.

Nem kell sem honlappal rendelkezned, sem más online platformmal. Egyedül az értékes tudásodra vagy a kiváló minőségű termékedre lesz szükség, a többit intézzük.

A kommunikációt teljes mértékben átvállaljuk.

Új, minőségi vásárlói kört tudsz kialakítani az oldal látogatóiból, akik egy percig sem fognak kételkedni abban, hogy minőségi szolgáltatást vagy terméket nyújtasz.

Egy értékvezérelt, presztízs értékű körbe tartozhatsz, amellyel kiemelkedhetsz a névtelenségből vagy túlnőhetsz a konkurenciádon.

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Magadra ismertél? Akkor ne habozz a jelentkezéssel, hiszen alig várjuk, hogy megismerjünk!

Jelentkezz partnernek!

Adatvédelem

Adatvédelem

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!