Váradiné Judit – okleveles grafológus, hangtál terapeuta, Bemer tanácsadó, metamorf és Access Bars kezelő
Kategória: Lift

Hang – Harmónia Stúdió

Váradiné Judit arcképe

Váradiné Judit

Okleveles grafológus

Hangtál terapeuta

Bemer tanácsadó

Metamorf és Access Bars kezelő

„Nem kell nagyszerűnek lenni, hogy elindulj, de el kell indulni, hogy nagyszerűvé válj” /Tara/

Rólam:

Eredeti foglalkozásom pedagógus. Az életem úgy alakult, hogy elhagytam a pályát, és kis kitérő után kb. 25 éve lettem grafológus. Azóta foglalkozom önismereti-életvezetési tanácsadással.

Életem folyamatos tanulás, önfejlesztés, megújulás. Célom, hogy harmóniában tartsam magam, feldolgozzam életem eseményeit, és kitartóan haladjak az utamon. Újabb- és újabb technikákat, módszereket tanultam, hogy minél szélesebb látókörrel végezzem a hivatásom.

Az elmúlt évek fordulópontot jelentettek személyes életemben, és a választott utamon is. A változások, a nehézségek, feladatok feldolgozása során átalakult sok nézőpontom, új, lélekemelő, harmonizáló módszereket tanultam, amelyeket saját életem során megoldandó feladatokban is használtam, és beépítettem a munkámba is.

Hitvallásom nem változott: szeretet, empátia, tolerancia, igazságosság, de új nézőpontok, más dimenziókba emelő módszerek jelentek meg a tanulásnak, és tapasztalatoknak köszönhetően. Csodákat hoztak az életembe, sikeres, nagyszerű találkozásokat, eredményeket, és pont oda viszik az utam, ahol a helyem van!

„Hiába fürösztöd önmagadban,

Csak másban moshatod meg arcodat!” (József Attila)

toll és írott szöveg és lila virág

Tevékenységeim:

A grafológia a kézírás elemzés tudománya, eredete a régmúltba vezet vissza. Az írás és minden más grafika, rajz stb. a lélek üzenete és a lélek nem hazudik.

Az írásból feltárható az író személy teljes személyisége. A grafológus sajátos módszerével képes tükröt tartani elénk, melyben megláthatjuk önmagunkat! Feltárulnak gyengeségeink, erősségeink, hol vannak blokkjaink, elakadásaink, hol bomlott meg a harmónia. Hol tartunk a fejlődésben, milyenek a kapcsolataink, önismeretünk, testi-lelki-mentális adottságaink, képességeink, irányultságaink. Az elkészült személyiségkép olyan, mint egy térkép, melynek segítségével képesek lehetünk kilábalni egy adott nehézségből, irányt mutat, eligazít, megvilágít rejtett – magunk elől is elzárt – tulajdonságokat is. A változás alapja, a mélyebb önismeret.

Ebben segíthet a grafológus. Feltár és tanácsot ad. Számos területen alkalmazható.

Szakterületeim:

  • önismereti, életvezetési tanácsadás
  • pályaválasztási, pályakorrekciós útmutatás
  • pedagógiai, munkahelyi grafológia
  • munkatárs és vezetőkiválasztás hatékony módszere
  • gyermek- és felnőtt rajz elemzés
  • párkapcsolati tanácsadás-összeillőség vizsgálat

Intuitív grafológusként sajátos, általam kidolgozott módszerrel dolgozom, írás-és rajzelemzés együttes alkalmazásával, mindig személyes megbeszéléssel egybekötve.

Újabb tevékenységeim:

Az inspirált újabb és újabb módszerek, technikák megismerésére, hogy hatékonyabb segítséget nyújthassak a hozzám fordulóknak.

Vannak helyzetek, melyek megoldása hosszabb időt vesz igénybe, a feltárt, vagy rejtett blokkok oldása fontos ahhoz, hogy helyreálljon a harmónia, a tesi-lelki egészség.

Ilyen egyénre szabott módszerek, technikák, melyeket alkalmazok:

Hangtál terápia, tibeti hangtálakkal:

A hangtál terápia ősi megfigyeléseken alapuló módszer. A hangtálak rezgése újra indítja az energia rendszerünket, az áramlást. Segítenek, hogy a problémák gyökeréhez jussunk, hogy oldják a testi-lelki-mentális blokkokat, elakadásokat. A hangok hatnak az egész szervezetre, biztonságot, erőt, önbizalmat, magabiztosságot eredményeznek. Serkentő, energetizáló hatásuk révén, nagyon mélyre – a tudatalatti területekre is elvisznek és nagyon magasra is – összekapcsolnak a „magasabb Én”-nel. A hangfürdők során helyreáll az egészséges energia áramlás – és létrejön a külső-belső egyensúly.

ágyon fekvő nő rajta tibeti hangtálak
tibeti hangtálak és hangtál eszközök

A kezelések eredeti, kézzel készült hangtálakkal, és kiegészítő hangszerekkel történnek:

  • egyéni hangfürdő – egyedi igényeknek és állapotnak megfelelően,
  • páros és csoportos hangfürdők is lehetségesek.
hangtál eszközei

Metamorf masszázs:

A masszázs egy speciális esete, finom érintésekkel történik (kéz-láb-fej pontjai), átalakító, átváltoztató jellegű technika. A metamorf masszázs a gerinc reflex zónáin keresztül jut el a mélyben lévő blokkokhoz, és képes azokat oldani. Hatása erőteljes lelki stresszoldó, sokkal jobb közérzetet, életenergiát biztosíthat a páciensnek. Jó hatással van az idegrendszerre, számos szerv működésére pl. szívizom, belső elválasztású mirigyek stb. hogy a szervezet optimálisan működjön.

női arc és metamorf masszázst végző terapeuta keze és virágok

Teljesen veszélytelen, nyugtató hatású. Egyéni állapotra szabva, figyelembe véve az ellenjavallatokat, de ezek száma csekély. Alkalmazható bármely életkorban. Valóban elindítja a „metamorfózist”, az átalakulást.

Hatására átalakulhat a személyiség, segít tanulási nehézségeken, és más pszichés-lelki problémákon is. 

női arc és Acces Bars kezelést végző terapeuta

Access-Bars kezelés:

Szintén egy csodás technika, szemléletmód, mely hatására könnyedén elengedhetünk mindent, ami megakadályoz abban, hogy képesek legyünk önmagunk lenni, hogy örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.

A Bars kezelés során a fejen lévő 32 pont érintésével oldjuk fel a gondolatok, elképzelések, hiedelmek stb. gátjait, melyek megakadályoznak a cselekvésben.

Feloldja a diszharmóniát, az élet összes területén, amit az egyén hajlandó megváltoztatni. Stresszcsökkentés, gondolatok tisztítása, energetikai ébredés, több tér-és lehetőség a mindennapjainkban. Kiegészíthető számos egyéb test-kezeléssel.

Az Access- Bars kezelés lehetőség; megújulás; felszabadulás; a tudatos teremtés útja!

Bemer- terápia:

Több, mint 16 éve vagyok Bemer szaktanácsadó.

A Bemer egy orvostechnikai eszköz, egy professzionális érterápia. A mikrokeringés egyedülálló javítója.

Bemer partner logó
Bemer eszközei és kanapé

Számos betegség kezelésében, és megelőzésében hatékony módszer. Lehetőséget nyújtok kipróbálásra, készülés bérlésre egyéni útmutatással és vásárlásra is.

„A jó mikrokeringés, az egészség főutcája.”

Természetesen egyik módszer sem helyettesíti az orvosi kezelést és pszichoterápiát!

Szeretettel várok mindenkit! Kellemes, nyugodt környezetben, sok éves tapasztalattal. Küldetésem: a segítség nyújtás, a támogatás, tudásomnak és lehetőségeimnek megfelelő mértékben. Mindig az egyéni igényekre tervezve, személyre szabott javaslatok alapján. A módszerek kombinálhatók, együtt és külön-külön is alkalmazhatók, párosíthatók.

Mindnyájan úton vagyunk, életünk változások sora. A tudatos élet része az önismeret, a testi-lelki-mentális EGÉSZség megőrzése, az arra való törekvés. A megújulás sokszor elkerülhetetlen. Ha harmóniában vagyunk önmagunkkal, az életünkkel, akkor kevésbé billentenek ki a nehézségek. Hogy ezt elérjük időnként kell külső segítség,rálátás,hogy nézőpontot válthassunk. Hálával és szeretettel várom azokat, akik választják bármelyik módszert. Ők engem is alakítanak, a hatás kölcsönös!

„Létezz önmagadként,és megváltozik a világ” /Dr. Dain Heer/

 „Ha a szívedre hallgatsz, arra a hangra, ami mindig súgja és súgni fogja, hogy mi tartozik hozzád, és mi nem, minden megtörténhet. Csak tenni kell érte!” /Oravecz Nóra/

Elérhetőségek:

Váradiné Judit

06-20-9320-218

1106 Budapest.Gyakorló u.5. 10/64.

juditlinea@gmail.com

https://www.facebook.com/Grafojudit

https://iras-lelek-harmonia.webnode.hu/

 

négy darab kő dream, inspire, courage és harmony feliratokkal

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Ez az előadás jól fog jönni!

Mi az az 5 képesség, ami szupererőt biztosít az egészségtudatos élethez?

A rövid előadásban bemutatom Neked azt az 5 kulcsfontosságú képességet, amivel Te leszel az életed főszereplője.

Ismerd meg, mik tesznek Téged valóban a saját életed irányítójává!

A videó végére tisztán fogod látni, hogy a rengeteg értékes képességed közül melyekkel érdemes a legszorosabbra fűzni a barátságot.

Sikeres feliratkozás. Ellenőrizd az email fiókot.