Tácsik Gabriella Woman&body coach, Táncoktató
Kategória: Lift
Tácsik Gabriella edző, táncoktató és coach

Az egészséges önbizalom és önértékelés, neked kedves nőtársam,   életed egyik alappillére.

Amennyiben ezek rendben vannak, akkor képes vagy kiállni önmagadért, meg tudod húzni a határaidat, következetes tudsz maradni, tudsz határozott döntéseket hozni, stb…..

Azonban amikor e két területen kihívásaid vannak, gyakran elbizonytalanodsz döntéshelyzetekben, nagyon ritkán mondasz NEM-et, mert félelemmel tölt el a gondolat, hogy pl. kirúgnak a munkahelyedről, ha kiállsz magadért, vagy nem tudsz kilépni egy számodra rossz párkapcsolatból, vagy nem mersz alkalmazotti létből vállalkozóira váltani… és még sorolhatnám a számtalan helyzetet, melyek megjelennek ilyen jellegű probléma esetén.

A testünk a legfinomabb, legpontosabb és legintelligensebb „jelzőberendezés”.   Hosszútávon az önbizalom és önértékelési problémák megjelennek a testben, betegségek formájában. Ez akkor jön létre, amikor a test és lélek kapcsolata sérül.  

Ezt a kapcsolatot helyre lehet állítani, ha ismered és képes vagy felismerni a tested jelzéseit!

A tested-szöveteid minden információt tartalmaznak rólad, amióta megfogantál.  A mozgással oldódnak a feszültségek, blokkok valamint megváltozik az életed.

Keress engem bizalommal, ha már magadnak is elismerted, hogy ezen a két területen (önbizalom, önértékelés), kihívásaid vannak az életben!

Segíteni tudok neked az önbizalom és önértékelési kihívásaidban a tested megismerésén keresztül:

  • megtanítom neked felismerni a tested jelzéseit,
  • megtanítom neked egyedül is megélni a NŐ-t és használni a női szexualitásodat-minőségedet,
  • megtanítom neked felismerni az intuícióidat.

A tanulási folyamatot, megelőzi egy előzetes telefonos konzultáció, ahol felmérem a helyzeted, kihívásaidat és itt tudunk egyeztetni a közös munkáról.

A konzultáció díjmentes!

Az elmúlt 15 évben több száz nő élete változott meg azzal, hogy támogatásommal megismerkedett a testével, annak valódi szükségleteivel és jelzéseivel.

 10% kedvezmény az EGYéleted-ről érkezőknek!

Szeretettel várlak a Facebook csoportomba:

Önbizalom – önértékelés fejlesztése Tácsik Gabriellával

(A csoportba való bekerülés feltétele a kérdések megválaszolása)

nő fehér ruhában

Testedre hangolva workshop

Úgy látod, hogy a párkapcsolatodban vagy a munkahelyeden szinte sosem érvényesül az, amit igazán szeretnél?

Úgy érzed, hogy magadat mindig a legutolsó helyre kell sorolnod, talán már olyannyira, hogy meg sem tudod mondani, mire vágysz igazán, ki is vagy valójában?

Gondot okoz a tested elfogadása is, nem tartod magad elég vonzónak?

Nem érted, miért nem tudsz előrejutni minden próbálkozás ellenére?

Ha ezek közül bármelyik (vagy akár több is) igaz, akkor neked való a Testedre hangolva gyakorlatorientált workshop, ahol a testtudatosság erősítése útján felismerheted érzéseidet, jobban megismerheted magadat, értékeidet.

Bővebb információért nézd meg: https://www.facebook.com/events/831968741941959/

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!