Tácsik Gabriella Woman&body coach, Táncoktató
Kategória: Lift
Tácsik Gabriella edző, táncoktató és coach

Az egészséges önbizalom és önértékelés, neked kedves nőtársam,   életed egyik alappillére.

Amennyiben ezek rendben vannak, akkor képes vagy kiállni önmagadért, meg tudod húzni a határaidat, következetes tudsz maradni, tudsz határozott döntéseket hozni, stb…..

Azonban amikor e két területen kihívásaid vannak, gyakran elbizonytalanodsz döntéshelyzetekben, nagyon ritkán mondasz NEM-et, mert félelemmel tölt el a gondolat, hogy pl. kirúgnak a munkahelyedről, ha kiállsz magadért, vagy nem tudsz kilépni egy számodra rossz párkapcsolatból, vagy nem mersz alkalmazotti létből vállalkozóira váltani… és még sorolhatnám a számtalan helyzetet, melyek megjelennek ilyen jellegű probléma esetén.

A testünk a legfinomabb, legpontosabb és legintelligensebb „jelzőberendezés”.   Hosszútávon az önbizalom és önértékelési problémák megjelennek a testben, betegségek formájában. Ez akkor jön létre, amikor a test és lélek kapcsolata sérül.  

Ezt a kapcsolatot helyre lehet állítani, ha ismered és képes vagy felismerni a tested jelzéseit!

A tested-szöveteid minden információt tartalmaznak rólad, amióta megfogantál.  A mozgással oldódnak a feszültségek, blokkok valamint megváltozik az életed.

Keress engem bizalommal, ha már magadnak is elismerted, hogy ezen a két területen (önbizalom, önértékelés), kihívásaid vannak az életben!

Segíteni tudok neked az önbizalom és önértékelési kihívásaidban a tested megismerésén keresztül:

  • megtanítom neked felismerni a tested jelzéseit,
  • megtanítom neked egyedül is megélni a NŐ-t és használni a női szexualitásodat-minőségedet,
  • megtanítom neked felismerni az intuícióidat.

A tanulási folyamatot, megelőzi egy előzetes telefonos konzultáció, ahol felmérem a helyzeted, kihívásaidat és itt tudunk egyeztetni a közös munkáról.

A konzultáció díjmentes!

Az elmúlt 15 évben több száz nő élete változott meg azzal, hogy támogatásommal megismerkedett a testével, annak valódi szükségleteivel és jelzéseivel.

 10% kedvezmény az EGYéleted-ről érkezőknek!

Szeretettel várlak a Facebook csoportomba:

Önbizalom – önértékelés fejlesztése Tácsik Gabriellával

(A csoportba való bekerülés feltétele a kérdések megválaszolása)

Tácsik Gabriella és hastánckurzus információk

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét, e-mailben kap egy linket az új jelszó létrehozásához.

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!