Dr. Márkus Barbara – Szakrális Tér Közösség
Kategória: Lift

Miben tudok neked segíteni?

Az elméd egy szokás. Megmutatom Számodra azokat a tanult gondolati beidegződéseket, amelyekkel öntudattalanul irányítod az életed. Ha megállnál egy pillanatra és feltennéd magadnak a kérdést, hogy vajon minden úgy alakul-e az életedben, ahogy aszt szeretnéd, valószínűleg nemmel válaszolnál. Ha ez valóban így van, akkor itt az idő, hogy megszerezd az ismeretet, miként sajátíthatod el azokat a legmagasabb szintű technikákat, melyekkel újra taníthatod az elméd immáron úgy, hogy valóban a vágyaid megvalósulását szolgálja. Ez most a tudati evolúció forradalma. Légy Te is részese, hogy többé ne a körülmények alakítsák az életedet, hanem te légy a körülményeid irányítója. A saját életem a példa, hogy mindez sikerülhet. A hitelességem maga az életem.

Megtanítok Neked egy újgenerációs gondolkodási technikát és spirituálisan is emelkedni. Célom, hogy tűpontos válaszaimmal a leghatékonyabb fejlődési utat járhasd be, valamint eredményes legyen a mentális növekedésed.

Célom, hogy az  életed minden területének irányítása a saját kezedben lehessen végre:  párkapcsolat, munka, egzisztencia, anyagi dolgok, elengedés, betegség, félelmek, önbizalomhiány, stb.

Dr. Márkus Barbara arcképe

Mindez arra szolgál, hogy a legminőségibb, legboldogabb, és sikeres életet élhesd és közben óriási lépésekkel fejlődve ugord meg a legnagyobb spirituális fejlődési állomásokat is.

Arra is ösztönözlek, hogy az átadott tudás segítségével, akár túlszárnyalj engem is, de legfőképpen önmagad.
Ahelyett, hogy rengeteg pénzt elkölts még a jövőben, könyvekre, tanfolyamokra, konzultációkra, inkább tarts velem, hogy egy jelképes összegért mindent egy helyen megkaphass. Könnyen érthető, jól felépített anyagokhoz juthatsz és megtalálhatod a közösségünk által a spirituális otthonod, ahol hasonló gondolkodású emberek társaságában napról napra érezheted a húzóerőt és a motivációt. 
Sokan jeleznek vissza nekem azzal a megfogalmazással, hogy „végre itt úgy érzem, haza találtam”. 

Miben vagyok másabb a neves belföldi és külföldi tanítóknál?

Itt pontosan a kérdéseidre kapod meg a választ, hiszen kérdezhetsz tőlem a Tér Közösség online tudástárán keresztül, így nem maradsz kétségek között, hogy hogyan és merre tovább. Érezni fogod a személyes gondoskodást, a törődést, mintha egy nagy család része lennél, ahol minden lépésnél fogják a kezed. Ha elbizonytalanodnál út közben, itt mindig kapaszkodót és lelkesedést találsz. Egyszerűen és hétköznapi nyelven tanítok, hogy egy kezdő spirituális utazó is megértse azt, amit át akarok adni, de egy régóta úton lévő is megtalálja a tovább fejlődés sokszínű lehetőségét. Nálam a valódi életben szerzett tapasztalatokra, kézzelfogható és bizonyítottan működő lehetőségre találsz, melyeket közvetlenül, első kézből kapod meg, azaz egy jól bejárt, kitaposott úton fogsz haladni, melynek minden mérföldköve új felismerésekkel van kirakva.

Gyakran megrendezett közösségi találkozókon, hatalmas erővel bír a személyes találkozás, amivel törekszem arra, hogy az online tér csupán egy lehetőség legyen számunkra, de ne zárja ki a személyes találkozást sem.

Dr. Márkus Barbara előadást tart a Szakrális Közösség Tér tagjainak

Miért ad hatékony támogatást a Szakrális Tér Közösség online Tudástára?

5 évvel ezelőtt létrehoztam a Szakrális Tér Közösséget és elindítottam egy online Tudástárat hozzá. A célja az, hogy bárki, bármikor, bárhonnan elérhesse az online önfejlesztő rendszert.

Kb 150 órányi előadás és meditáció található a rendszerben, amelyek által akár az alap szintektől kezdve a magas szellemi rendszerekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő leckéket. Egyszerű, hétköznapi nyelvezettel magyarázok, világos, tűpontos megfogalmazásokkal a bárki számára könnyed érthetőség érdekében.

Az anyagok segíthetnek a hétköznapi emberek nehéz dolgainak a megoldásában is az élet kulcsfontosságú területein.

Pl. betegségek, emberi kapcsolatok, önbizalom, de számos spirituális mestrekurzus is látható a videótárban, amely támogatja az egyéni fejlődést.

Ami fantasztikus, hogy egy teljesen egyedi fejlődési utat járhat be mindenki, aki klubtagságba lép és megélheti a saját sikerútját. Eszközként rengeteg meditációt, és vezetett programot találhatnak azok, akik maguk kívánják kézben tartani az életük irányítását.”

Szakrális Tér Közösség logója

A tagjaink számára minden évben rendezünk ingyenes közösségi találkozókat, amelyről kukkantsd meg az alábbi összefoglalót, amit a legutóbbi győri rendezvényünkön készítettünk:

Nézd meg a részleteket, hogyan tudsz csatlakozni hozzánk és tarts velünk.

„Légy része valami nagyobbnak”

 

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!