Spékó – Speciális Ételek Konyhája

Szia!

Bereczkiné Varga Ágnes, egy három gyermekes anyuka vagyok, a Spéko Manufaktúra Kft. 70%-os tulajdonosa Orosházán.

Férjemmel együtt irányítjuk a vállalkozást, Ő a másik tulajdonos. 

Természetesen legfontosabb helyet életemben a gyermekeim foglalják el, akik 8-11-13 évesek. Nagy alapossággal és következetességgel figyelek a fizikai-szellemi-lelki fejlődésükre, fejlesztésükre. Igyekszem a cégvezetés mellett sok hasznos időt tölteni velük játékokkal, beszélgetésekkel. 

Fontos számomra, hogy ismerjék és tudják mind a hétközköznapi dolgokat-ismereteket, mind pedig a megfoghatatlan-láthatatlan világhoz kapcsolódó tudást. 


A sorsnak köszönhetően mindhárman kompromisszummentes életet tudnak élni, nem kell diétát tartaniuk. Baráti körünkben vannak többen, akiknek ételallergiával kell éljék mindennapjaikat, ami nem egyszerű. Van akinek kinőhető tejallergiája van, és van akinek étele végéig tartó gluténallergiával kell megbirkóznia.

A segíteni akarás, és ismerőseink elkeseredettsége hívta életre azt az ötletet, hogy egy teljesen mentes konyhát hozzunk létre. Ennek több mint 16 éve.

A küldetésünk megfogalmazódott ekkor: „ Segíteni szeretnénk az allergiával együtt élőknek a mindennapjait.”

Megépítettük „speciális ételek konyhánkat”, melynek mozaik szava a SPÉKO.  Tej-tojás-gluténmentes ételeket gyártunk itt, és ezeket szállítjuk különböző településekre. pl: Budapestre, Szeged, Kecsemét, Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Battonya, Kondoros. 

Mivel a mi manufaktúránkban nincs allergént tartalmazó alapanyag, így a keresztszennyeződés vagy emberi figyelmetlenség kizárt. Ezáltal megrendelőink teljes biztonságban vannak.Háziasan készítjük az ételeinket és nagy hangsúlyt fektetünk a legjobb minőségű egészséges alapanyagok beszerzésére és felhasználására.

Igyekszünk a legújabb korszerű technológiák alkalmazására. 

Vezetőként fontos számomra, hogy kollégáimra is odafigyeljek.  Családias kis csapat a miénk, és szeretem őket, szeretek együtt dolgozni velük. Számíthatok rájuk, és Ők is számíthatnak rám, nemcsak munka téren.


Ha úgy érzed szimpatikus vagyok, és tudok Neked és/vagy ismerősödnek segíteni a témában bátran keress az elérhetőségeimen.

www.speko.hu

bvagnes@vargaland.hu


Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!