Feller Erika – holisztikus táplálkozási tanácsadó, aromaterapeuta, masszőr
Kategória: Tudatos életmód
Feller Erika táplálkozási tanácsadó

Miben tudlak támogatni:

✔️ aromaterápiás tanácsadás

✔️ aromaterápiás arc, talp és testmasszázs

✔️ kinesiotape, köpöly

✔️ stresszkezelés több módszerrel

✔️ önismeret tiszta kommunikációval

✔️ laborleletek elemzése

✔️ holisztikus táplálkozási tanácsadás


teás kancsó és gyógynövények
egészségügyi problémákat soroló szöveg

Feller Erika, holisztikus táplálkozási tanácsadó, aromaterapeuta, masszőr, Access Bars® és Body ® kezelő vagyok. Feleség, 2 gyermekes anya, állatbarát és tanulni nagyon szerető nő vagyok.

Talán közhelyes, de számomra az egészség a legfontosabb érték. Sok egészségügyi kihívás van már mögöttem is, így a saját példámon keresztül is szeretnék mindenkit arra ösztönzi, hogy a megfelelő táplálkozás, a mozgás, a stresszkezelés, a pozitív gondolatok mind-mind a Fenntartható Egészség eszközei.

Eredeti végzettségem szerint orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus és egészségügyi minőségbiztosító vagyok. Dolgoztam laborban kutatási, majd gyógyszertechnológiai területen is több évig. Ott kezdtem érdeklődni a természetes gyógymódok iránt és 2013-ban  természetgyógyász szakvizsgát is tettem.

 

aromaterápiás illóolajok

Nem születtem tökéletesnek, így hamar megtanultam, hogy egészségesnek lenni érték. Olyan kincs, amit akkor tudunk értékelni, ha útközben valahogy kicsúszott a kezeink közül, vagy soha nem is volt a birtokunkban igazán.

Orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikusként arra is rájöttem, hogy a testünk hiába beszél hozzánk, már elfelejtettük, hogy kell megérteni az üzenetét. Tolmácsra van szükségünk ahhoz, hogy felfedjük titkait, és újra elérjük mindazt, mi eleve miénk volt.

Holisztikus táplálkozási tanácsadóként örömmel segítek neked, hogy édesanyaként és aktívan dolgozó nőként hatékonyan tartsd szem előtt saját egészségedet. Támogatlak, hogy képes legyél időt szánni önmagadra, és energikus nőként mutass példát gyermekeidnek és nőtársaidnak egyaránt.

 

Feller Erika és gyógynövények

Melletted állok, és ha hozzám fordulsz, nem maradsz többé egyedül! Együtt fényt derítünk a részletekre, és közös munkánk eredményeképpen újra teljes életet élhetsz.

Nyíregyházán található Fenntartható Egészség szalonomban szeretettel várlak akkor is, ha lélekemelő masszázsra, aromaterápiás kényeztetésre vágysz, vagy frekvenciaterápiára, stresszoldásra van szükséged.

A célunk közös: testi-lelki egyensúlyod megteremtése, hogy otthon lehess önmagadban minden nap egy hosszú és teljes életen át.

Elfogadással várlak téged,

Erika

Feller Erika holisztikus táplálkozási tanácsadó

Holisztikus táplálkozási tanácsadás

Hiszek abban, hogy az egészség teljes értékű táplálkozással, megfelelő mozgással és mentális jóléttel fenntartható. Tapasztalom, a hagyományos orvoslást kiegészítő természetes gyógymódokkal és az életvitelünk helyes mederbe terelésével szervezetünk öngyógyító folyamatai működésbe lépnek.

Tudásomat minden esetben személyre szabott módon állítom egészséged szolgálatába, és közösen

 • kijelöljük az utat, melyen haladva szervezetedet tehermentesítheted a számára káros anyagok leépítésével;

 • meghatározzuk a táplálkozási és hormontípusodat;

 • figyelembe vesszük egyéni érzékenységeidet, vércsoportodat és hormonális érintettségedet is.

Olyan funkcionális táplálkozási protokollokat javaslok neked, melyek figyelembe veszik életritmusodat és szokásaidat, ugyanakkor segítenek neked elérni azt az egyensúlyi állapotot, amire vágysz.

Tegyünk együtt az egészségedért!

S.O.S. HELP konzultáció 30’ 

Vérvételen voltál, és csillagokkal, mínuszokkal tele a papír, de még hetek telnek el, mire újra találkozol az orvosoddal? Elhatalmasodott rajtad vagy gyermekeden valamely akut probléma (megfázás, felfázás, székrekedés, hasmenés, nátha stb.), és szeretnél mielőbb hatékony és természetes megoldásra találni?

A harmincperces S. O. S. HELP online konzultáció segít, hogy tudd, mi történik veled (vagy veletek), és megfelelőképpen tudj reagálni a helyzet hozta nehézségekre.

 

A konzultáció segítséget nyújt

 • funkcionális laborlelet értelmezéshez a véreredmények alapján;
 • étrendi változtatásokhoz és étrendkiegészítők választásához;
 • az aggodalmak és félelmek tisztázásában.

A megbeszélésünket követően tudni fogod, hogy szükséged van-e azonnali orvosi segítségre, vagy megvárhatod-e a rendelési időt, és el tudod majd dönteni azt is, hogy a házi patika legjavára, vagy gyógyszertári készítményekre van-e szükséged a helyzet felszámolásához.

Félelmek helyett értsd meg, mi történik veled.

 

Feller Erika gyógynövényekkel a kezében és mozsárral
Feller Erika aromaterápiás illóolajok előkészítése közben illóolajos üvegekkel és mérőhengerrel

Aromaterápia

Úgy érzed, semmi sem az igazi? Nem találod az egyensúlyt, nehezen ébredsz, egész nap nyomott vagy, este pedig alig tudsz elaludni? Túl sokat stresszelsz, szorongsz, vagy állandóan felsőlégúti megbetegedésekkel küzdesz?

Ideje szembenézned a testi, szellemi és lelki egyensúlytalanságokkal!

Ne csak túléld a mindennapokat, éld is meg őket! 

Az aromaterápia olyan holisztikus gyógymód, mely illóolajok és növényi olajok segítségével állítja helyre a test, a szellem és a lélek egyensúlyát.

Panarom Aromaterapeuta Intézet okleveles aromaterapeutájaként segítek neked, hogy a mindennapok nehézségeit és a testi tüneteket egyaránt képes legyél gyógyszerek nélkül, a természet valódi erejével megérteni és legyőzni.

Az aromaterápiáról bővebben:

https://fellererika.hu/llloolajokkal-a-megfazas-ellen/

https://fellererika.hu/gyogyszermentes-megoldasok-illoolajokkal-gyerekeknek/

https://fellererika.hu/milyen-diffuzort-vegyek/

 

Masszázsok

Találj belső egyensúlyodra, találj önmagadra!

Minden mindennel összefügg! A kínai öt elem tan szerint a világ egyensúlya az öt elem (tűz, víz, föld, fa, fém) harmóniájára épül. Úgy tartják, hogy a világ minden pontja és eseménye kapcsolódik egymáshoz.

Az AROMAZEN aromaterápiás masszázs során egy olyan speciális, harmonizáló és relaxációs masszázstechnikát alkalmazok, melynek segítségével a test és az elme elcsendesül, helyette pedig felébred a lélek. 

A kezelés elején az Aromazen kártyák segítségével – akár intuitívan – kiválasztjuk a legmegfelelőbb keveréket, mellyel a testmasszázs történik. Minden masszázs unikális élmény, hiszen minden alkalommal egyedileg kerül sor az illatterápia, valamint a masszázsolaj megválasztására.

Az illóolajos masszázs előnyös hatással van a vérkeringésre, a vérellátásra, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a méreganyagok, salakanyagok eltávolítására. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre. Az aromamasszázs képes visszaadni, megteremteni az egyensúlyt a test és a lélek között.

Minden érzelmi probléma, minden betegség, konfliktus, minden negatív, agresszív, dühös, szomorú gondolat vagy érzés lenyomatot hagy a testben, ezáltal energetikai blokkok jöhetnek létre. Bizonyított tény, hogy az illóolajok a bőrbe masszírozva perceken belül bekerülnek a véráramba, így nemcsak a masszírozás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hanem szervezetünk egészére hatnak. 

Stresszoldás

Hogyan működik az Access Bars® technika?

Ez a finom és gyengéd érintéses technika a fej harminckét pontjának stimulációjával teszi lehetővé, hogy töröljük a korlátozó hiedelmeket és hitrendszereket, és ezáltal egy új jövőt teremtsünk. Egy jövőt, melyben képes vagy elfogadni azt, aki voltál és aki vagy. Egy jövőt, amiben képes vagy elengedni mindazt, ami jelenleg korlátozza számodra a be- és elfogadást.

Az Access Bars® kezelések

 • segítik a koncentrációt;
 • csökkentik a stresszt;
 • javítják az alvás minőségét;
 • kisimítják, lecsendesítik a kattogó gondolatokat;
 • oldják a fizikai, mentális és energetikai blokkokat is;
 • javítják a kapcsolatainkat;
 • gyerekek iskolai viselkedésváltozását és eredményeinek javulását váltják ki;
 • segítik önmagunk és mások elfogadását;
 • több lehetőséget, boldogabb életet kapunk általuk.

Adj esélyt magadnak egy boldogabb, teljesebb és kiegyensúlyozottabb életre, próbáld ki!

Stresszoldás EFT-vel (Érzelmi Felszabadítás Technika)

Gyermeked szorong, nehezen teremt kortárs kapcsolatokat, nincsenek barátai, vagy gyakran válik áldozattá? Tanulási nehézségei, kapcsolódási elakadásai vannak, vagy nehezen fejezi ki önmagát?

Kínálj számára valódi, komplex megoldást nyújtó lehetőségeket, próbáljátok ki az Érzelmi Felszabadítás Technikáját!

 Az EFT, vagy más néven a „kopogtatós technika” sajátossága, hogy a kezelés valójában a test saját meridiánjainak stimulációja, egyfajta lelki akkupunktúra. Gyógyszerek helyett a test saját energiáit használjuk, így a kezelésen részt vevő gyermek (felnőtt) fizikai vagy mentális megterhelésének okait feloldjuk, így a probléma először mérséklődik, majd megszűnik.

Tudnivalók az Érzelmi Felszabadítás Technika alkalmazásához:

 • Az EFT-módszer mindig több alkalomból álló kezeléssorozatot kíván és minden esetben a szülőkkel való konzultációval kezdődik. (Felnőttek esetében a tanácsadásokat állapotfelmérő beszélgetés előzi meg.)

 • Az állapotfelmérő beszélgetést követően kerül sor a tanácsadásra.

 • Az első alkalommal részletesen megismerjük a problémát, és megtanuljuk a kopogtatás technikáját és sorrendjét.

 • Minden foglalkozás végén otthon végezhető kopogtatást, „házi feladatot” adok, hogy a lelki tartalmak gyorsabban oldódjanak.

 • A következő találkozás újból kikérdezéssel kezdődik, hogy mi változott a kopogtatás hatására, és mi nem.

 • Gyerekeket csak a betöltött 7. életévüket követően áll módomban fogadni.

Feller Erika torna közben

Ismerd meg masszázsaimat!

 • AROMAZEN teljes testmasszázs (hát, láb, kar, has) 60’
 • AROMAZEN hátmasszázs 20’
 • AROMAZEN arcmasszázs (arc, dekoltázs) 30’
 • AROMAZEN arcmasszázs arcpakolással (arc, dekoltázs, karok+ agyagos arcpakolás) 45’
 • AROMAZEN teljes testmasszázs + arcmasszázs (hát, láb, kar, has, arc, dekoltázs) 90’
 • Frissítő talp-reflexzóna masszázs
 • Kinesiotape
 • Köpölyözés 30’
 • Hegmasszázs ’30
Feller Erika holisztikus táplálkozási tanácsadó és masszőr gyógynövényekkel

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!