90 napos VIP program

Személyre szabott életmódprogram túlsúllyal küzdőknek, vállalkozóknak, cégvezetőknek (Igény szerint angol nyelven)

„A változás olyan ajtó, amelyik csak belülről nyílik.”
Tom Peters

Régóta gondolkodsz már azon, hogy:

Akkor jó helyen jársz! A „Ha túl sok a súly” személyre szabott 90 napos programom segítségével sikerülni fog az, amiről eddig csak álmodtál: én nem álomalakot ígérek Neked, hanem egy módszert, amellyel olyan életmódot alakítunk ki, mely az egészséges tudatossághoz vezet. A program a mozgás és az egyedi módszerem alapján kidolgozott modell együttes erejével garantálja az eredményt.

Kinek való a Program?

Jelentős túlsúllyal küzdőknek

Ha jelentős túlsúlyt cipelsz már magaddal évek óta, egyre nehezebbek a napok, és már nem csak a mindennapokban zavar, de esetleg úgy érzed, hogy hátrányt okoz a munkában, a párkapcsolatban, és mindenhol, ahol emberekkel kell érintkezned.

Komplex megoldást keresőknek

Unod már a sok-sok módszert, nem találod a legjobb megoldást, és már nincsen időd és energiád tovább keresgélni, mert látod, hogy túlsúlyosként nem sok lehetőséged van, nagyon kevesen foglalkoznak a témával, és azok sem tudnak neked teljes körű megoldással szolgálni.

Home office-ban dolgozóknak

2020-ban felértékelődött a home office szerepe, nagyon sokaknak kellett egy új helyzetet megszokni, ami bizony azzal is járt, hogy felszaladtak a kilók. Otthon lenni jó, de könnyű átesni a ló túloldalára, és könnyű belesüllyedni a mindennapokba.

Tudatos életmódváltást keresőknek

Az életmódváltást nem lehet csak úgy megcsinálni, tudatos döntés eredménye, melyért nap mint nap kell dolgozni.

Hogyan zajlik a Program?

A Program előtt egy 30-45 perces díjmentes konzultáción egyeztetünk, hogy megismerjelek, átbeszéljük, hogy mik a körülményeid, hol tartasz és mi a célod. Ez a lépés nagyon fontos a program elvégzése előtt, hiszen ekkor látom, hogy számodra milyen egyéni tervet kell összerakni, hogyan tudok a legjobban Neked segíteni, és nem utolsósorban, Neked mire van valójában szükséged.

Ezek után tudok személyre szabott tervet összeállítani és árajánlat tenni.

A legfontosabb viszont, mielőtt bármivel is elindulunk: TE IS KELLESZ A SIKERHEZ! NÉLKÜLED NEM TUDOD ELÉRNI A VÁGYOTT CÉLT! ÉN MEGMUTATOM, HOGYAN INDULJ EL, HOGYAN MARADJ AZ ÚTON, ÉS HOGYAN TARTSD MAGAD A PROGRAM UTÁN IS A CÉLHOZ VEZETŐ ÚTON, DE NÉLKÜLED, A TE MUNKÁD NÉLKÜL NEM TUDOK GARANTÁLNI SIKERT!

De nézzük sorban a lépéseket:

Múltad feltérképezése:

Jelened átbeszélése:

Jövőd kialakítása:

AMIÉRT PONTOSAN NEKED VALÓ PROGRAM:

 • Egyéni online közös edzés, vagy személyre szabott edzésvideó – mindig csak RÁD FÓKUSZÁLOK, ezért nincsenek csoportos edzések;
 • Nem kellenek speciális eszközök, csak Rád és az elszántságodra van szükség;
 • Hétről hétre fogom a kezed, bármikor kérdezhetsz, bármikor írhatsz, ha úgy érzed, hogy most jött el a pont, hogy nem bírod,
 • Mentális támogatást is adok neked, mert tudom, hogy a lelkedben levő gátlásokat és súlyokat is le kell tenned, ami szinte a legnehezebb.

Hová jutsz el a Program végére?

 • megnő az energiaszinted,
 • javul az állóképességed,
 • javul a tartásod, enyhülnek az esetleges gerincfájdalmak,
 • csökken a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának kockázata,
 • beindul a fogyás, erősödés, hiszen javul az életminőséged,
 • általánosságban javul a közérzeted,
 • mentálisan és fizikailag is JÓL leszel,
 • megjön az életkedved, az életerőd,
 • magabiztos tudásod lesz az egészséges táplálkozás és életmód terén, mellyel az optimális testsúly nem csak elérhető, de fent is tartható.

A 90 napos programban kifejezetten azokkal foglalkozom, akik nem 3-4 kg-okat szeretnének lefogyni, hanem azokkal, akik ruhaméreteket szeretnének cserélni, és teljesen szeretnének megújulni, esetleg visszakapni a régi alakjukat, formájukat és régi énjüket. A program nem csak a mozgásra fókuszál, komoly szerepe van a táplálkozási és egyéb életmódbeli szokásoknak. Felismerve és kezelve az elakadásokat jelentős életminőség javulás érhető el, ami talán nem is feltétlenül a fogyást célozta meg kezdetben.

Ha nyitott vagy az együttműködésre, jelezd kérlek az alábbi űrlap segítségével.

9 + 4 =