Csak a Mentes – közösség, híd az egészségtudatos termékekhez és szolgáltatásokhoz
Kategória: Minőség
a Csak a Mentes logója

A Csak a Mentes közössége hidat képez célja a minőségi, mentes termékek illetve az egészséges életmódot támogató szolgáltatások és mindazok között, akik ezeket keresik.

Az ételintoleranciával küzdőknek nem mindig egyszerű megtalálni a számunkra kedvező összetételű, minőségben és árban is megfelelő termékeket.

A Csak a Mentes alapítója, Herczeg Andrea éppen ezért hívta életre ezt a közösséget, hogy segíthessen nekik, de nemcsak az ételintoleranciával élőknek, hanem minden olyan embernek, aki tudatos életmódot szeretne folytani.

A Csak a Mentes története 2017-ben kezdődött, egy karácsonyi vásárral.

Kezdetben főként a laktózmentes, gluténmentes és cukormentes termékek felkutatása volt a cél. Később kiderült, ennél többre is van igény: bővült a kör a vegán élelmiszerekkel, natúrkozmetikumokkal, környezetkímélőbb tisztítószerekkel, termékekkel és olyan szolgáltatásokkal, amelyek támogatják az egészség- és környezettudatos életmódot.

Minden terméket, szolgáltatást ellenőriznek, hogy csakis a megbízható minőséget juttassák el a hozzájuk fordulókhoz. Emellett hiteles szakértői tartalmakkal támogatják a tudatos utak követőit abban, hogy el tudjanak igazodni az információk tengerében.

Herczeg TG Andrea fotója mögötte zöld szívvel
Herczeg Andrea arcképe az Üzleti Közösség a Fenntarthatóságért díjról szóló szöveg

A Csak a Mentes azóta hatalmas sikereseket könyvelhet el magának. 2023-ban Herczeg TG Andrea elnyerte a Bridge Üzleti Közösségi Díjat az Üzleti közösség a fenntarthatóságért kategóriában.

2022-ben pedig Andrea elnyerte:

  • a Sirha Kiállítói Marketing Díjat,
  • a B2W Az év támogatói közösségi díját,
  • a Zsolya Év vállalkozói verseny legsikeresebb közösségépítője díját.

Ezekhez a sikerekhez rengeteg munka vezetett: a CSAM többféle úton is segít abban, hogy az egészségtudatos termékek és szolgáltatások eljussanak az érdeklődőkhöz:

Rendezvények

Az egyik legfontosabb és legörömtelibb út a személyes kapcsolódás. Évente három nagy fesztivált szerveznek: húsvét előtt, ősszel és karácsony előtt. Ilyenkor számtalan mentes terméket vásárolhatunk kedvezményes áron, és hasznos előadásokat is hallgathatunk az egészséges táplálkozással, életmóddal kapcsolatban, szuper workshopokon vehetünk részt.

A legközelebbi CSAM Fesztivál szeptember 23-24-én lesz a RAM Színházban.

a Csak a Mentes 2023-as őszi fesztivál plakátja

Mentes helyek térképen és szakemberkereső

A Csak a Mentes weboldalán lévő mentes helyek térképén megnézheted, hogy az általad kiválasztott helyszínen közelében hol találhatsz az igényeidnek megfelelő termékeket (paleo, vegán, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, tejmentes).

Ha szakmai tanácsadásra (edzés, táplálkozás, élelmiszerek) lenne szükséged, akkor keresd a CSAM szakértőit.

Csak a Mentes Kupon Napok

Márciusban a CSAM Kupon Napok alkalmával kuponfüzeteket készülnek nagy példányszámban, hogy minél többen hozzájuthassanak kedvenc mentes termékeikhez 50 %-os kedvezménnyel.

Az Év Mentes Séfje Verseny

2023-ban már 5. alkalommal rendezik meg ezt a versenyt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az allergénmentes és tudatos táplálkozás jelentőségére, és az, hogy bebizonyosodjon: a mentes ételek is lehetnek ellenállhatatlanul finomak. A versenyen készített ételeknek glutén-, tej- és cukormentesnek valamint vegánnak kell lenniük. Profi és amatőr kategóriában lehet jelentkezni. A nyertes egy évig viseli az Év Mentes Séfje címet, az értékes nyeremények mellett médiaszereplésekre is lehetőséget kap.

Csak a Mentes magazin

Célja, hogy megismertesse az olvasókat a leújabb mentes termékekkel, receptekkel és egészséget támogató szolgáltatásokkal.

A magazon évente három alkalommal jelenik meg kb. 20 000 példányban, ingyenes elérhető. Online is megtalálod az eddig megjelent Csak a Mentes magazin tartalmakat.

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Ez az előadás jól fog jönni!

Mi az az 5 képesség, ami szupererőt biztosít az egészségtudatos élethez?

A rövid előadásban bemutatom Neked azt az 5 kulcsfontosságú képességet, amivel Te leszel az életed főszereplője.

Ismerd meg, mik tesznek Téged valóban a saját életed irányítójává!

A videó végére tisztán fogod látni, hogy a rengeteg értékes képességed közül melyekkel érdemes a legszorosabbra fűzni a barátságot.

Sikeres feliratkozás. Ellenőrizd az email fiókot.