Beszteri-Bányai Barbara – egészségügyi szakember, életvitel tanácsadó
Kategória: Tudatos életmód
Beszteri-Bányai Barbara a Fullegészség webshop alapítója

A legtöbb betegség megelőzhető, ha a kiváltó okot kezeljük.

Ebben segítek neked!

Beszteri-Bányai Barbara diplomás egészségügyi szakember és életvitel tanácsadó vagyok.

Ha édesanya vagy, akkor biztosan Neked is rendkívüli teljesítményt kell nyújtanod nap mint nap. Én is jól ismerem ezt a szituációt: helyt kell állnunk anyaként, társként, a házartásban, a munkában és még ki tudja hány területen.

Mégis úgy érezzük,, hogy semmi sem sikerül úgy, ahogy szeretnénk, mert emberfeletti teljesítményt várunk magunktól…

De emberek vagyunk, az energiát nem a semmiből nyerjük. Éppen ezért lényeges, hogy törődjünk az egészségünkkel, mert így tudunk energikusak maradni. A gyerekek akkor érzik magukat biztonságban, ha kiegyensúlyozottnak érzékelnek minket.

A Fullegészség tulajdonosaként három éve segítem a hozzám forduló anyákat, hogy egészségesen élve el tudják látni a rájuk háruló feladatokat és egyben boldogabbak legyenek. 

Természetesen nemcsak az édesanyáknak segítek, hanem mindenkinek akinek túlterhelt az élete. Például vállalkozók és a menedzserek is különösen sok kihívással néznek szembe. Ma már szinte minden munkavállalóról is elmondhatjuk ugyanezt.

Keress meg bátran, ha szeretnéd megelőzni a stressz okozta súlyosabb problémákat, ezáltal meg tudd valósítani a céljaidat.

  • Ha éjjel nem tudsz elaludni, pedig egész nap fáradt vagy
  • Ha nem sikerül lefogynod
  • Ha próbálsz koncentrálni a feladataidra, de semmivel nem haladsz
  • Ha már minden apróság miatt robbansz, akkor:

  Gyere el egy Komplex Állapotfelmérésre, és tárjuk fel a panaszaid mögött húzódó okokat. Minden esetben ezzel kezdünk, mert így fel tudom térképezni a teljes szervezeted egészségi állapotát.

  Segítségedre leszek: 

  • Akut és visszatérő panaszok
  • Krónikus rendellenességek
  • Nőket és férfiakat érintő betegségek
  • Gyerekek körében gyakori betegségek esetében.

  Komplex állapotfelmérés és kezelés természetes módszerekkel 

  Az állapotfelmérés során egy speciális gép segítségével, beavatkozás nélkül felmérem a szervezeted jelenlegi állapotát, majd az eredmények alapján személyre szabott kezelési tervet és terápiát állítok össze a számodra.

  Már az első alkalom során elkezdjük a legakutabb panaszod kezelését.

  Előnye: 

  • Gyógyszermentes
  • Beavatkozásmentes
  • Fájdalommentes

  Hogyan működik: 

  A biorezonancia elvén működő gépek segítségével aktivizáljuk a szervezet öngyógyító folyamatait, így természetes módon támogatlak az EGÉSZséges élet felé vezető utadon.

  Jelentkezz be hozzám 10% kedvezménnyel! Kuponkód: EGYéleted”

  Fullegészség webshop logója

  Fullegészségshop – étrendkiegészítők, egészséges élelmiszerek, natúrkozmetikumok

  Segítek abban is, hogy a számodra szükséges táplálékkiegészítőket, az egészségedet támogató élelmiszereket és kozmetikumokat könnyen be tudd szerezni, egy helyről.

  Azokat a termékeket válogattam össze a Fullegészségshopba, amelyeket magam is jól ismerek és megbízok bennük.

  A webshopban találsz például: vitamin és ásványi anyag kézítményeket, fehérjéket, fehérjeszeleteket, kollagént, aminosavakat, tömegnövelőket, egészséges édességeket, lisztkeverékeket, ízesítőket, olajokat, natúr/vegán kozmetikumokat.

  Egy pici ízelítő a kínálatból:

  Az A, D és K2 vitaminok együttműködve fejtik ki hatásukat, ezért az az ideális, ha együtt szeded őket, a megfelelő arányban. Ezt teszi lehetővé a WTN D3+K2+A vitamin csepp

  A WTN Lurkó Multivitamin a gyerekeket látja el jól hasznosuló vitaminokkal, nyomelemekkel.

  A gyerekektől az édességet nem tilthatjuk el teljesen, mert ezzel elvesszük a kedvüket a helyes életmódtól. A legcélszerűbb az, ha megtaláljuk az egészséges verziókat. Ilyen például a Nick’s cukor- és gluténmentes vegán mandulás csokija.

  A bőr védelméről sem feledkezhetünk meg. Ezért a webshopban natúrkozmetikumot is találsz, amilyen a WTN alumíniummentes dezodor.

  Ezeken kívül még számos kategóriában szerepelnek táplálékkiegészítők, élelmiszerek és természetes alapú kozmetikumok: Válogass kedvedre itt: Fullegészségshop

  Válj partnerré!

  Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

  Görgessen a tetejére

  Ez az előadás jól fog jönni!

  Mi az az 5 képesség, ami szupererőt biztosít az egészségtudatos élethez?

  A rövid előadásban bemutatom Neked azt az 5 kulcsfontosságú képességet, amivel Te leszel az életed főszereplője.

  Ismerd meg, mik tesznek Téged valóban a saját életed irányítójává!

  A videó végére tisztán fogod látni, hogy a rengeteg értékes képességed közül melyekkel érdemes a legszorosabbra fűzni a barátságot.

  Sikeres feliratkozás. Ellenőrizd az email fiókot.