András Angéla – illóolaj szakértő
Kategória: Lift
András Angéla illóolaj szakértő

Hol találkozhattok velem? Az alábbi honlapon: https://www.mydoterra.com/naturaangelia/#/

Saját domaines honlapom fejlesztés alatt áll, de várom megkereséseteket:

Facebook csoportomban

– e-mailben: angi@cseppnyitermeszet.hu

– telefonon: 06304119449

András Angéla honlap qr-kód

Kedves Látogató!

Szeretnék röviden bemutatkozni, hogy egy pici szeletére ráláthass az életemből. A nevem András Angéla, 2 kisfiú édesanyja (8 és 10 évesek) és többek között illóolaj megosztó vagyok.

Hobbim az illóolajok végtelen hatásainak a tanulmányozása, mindenféle lehetséges módon történő felhasználása. (pl. étkezés, takarítás, sportolás, kirándulás, kozmetikai megoldások,..és mindezekhez sokrétű otthoni előállítása.) A családommal együtt több éve beiktattuk a mindennapi rutinjaink közé a használatukat, így nem volt nehéz tapasztalatokat szerezni a tanultakon kívül.

Gyerekkoromból mintaként hoztam magammal a gyógynövények használatának ismeretét, szeretetét. Ezt szeretném továbbadni gyermekeimnek is, mintegy hagyatékot. Büszke vagyok rájuk, mert már évek óta elsajátították az illóolaj érintés technikát, melyet családom és barátaim körében alkalmazok, viszont így nem csak adok, hanem én is kaphatok gyerekeim jóvoltából.

Az illóolajokkal való találkozásom megkönnyítette a hétköznapi életben való boldogulást. Fontos számomra a megelőzés, a környezetvédelem, a vegyszermentesítés, mindezekre megoldást kínálnak az illóolajok. Célom még, hogy a mai rohanó világban az emberek felismerjék, hogy időnként le kell lassulni, hogy szeretteinkre, ismerőseinkre figyelhessünk, illetve saját magunkról se feledkezzünk meg, értékes és minőségibb életet élhessünk.

Törődjünk egymással az illóolajok használatával is, hogy a természetet közelibbnek érezhessük. Hiszem, hogy ez a fajta példamutatás is fontos, hogy az utókor ne csak halljon, olvasson a növényekből készült tiszta doTERRA illóolajokról, hanem kézzel foghatóan meg is tapasztalja, napi rutinjaként biztonságosan használja.

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!