Ábrahámné Bergmann Anna – funkcionális táplálkozás és életmód tanácsadó
Kategória: Tudatos életmód

Ábrahámné Bergmann Anna vagyok,
funkcionális táplálkozás és életmód tanácsadással foglalkozom.

Felmerülhet Benned a kérdés: vajon mit jelent a „funkcionális” kifejezés a táplálkozás vonatkozásában.

Funkcionálisan táplálkozni azt jelenti, hogy tudjuk és értjük, melyik étel vagy étel-összetevő mit okoz a szervezetünkben, hogyan hat a működési folyamatainkra. Tisztában vagyunk azzal, hogy az egészségünket támogatja vagy pont, hogy ellene dolgozik.

 Szinte kivétel nélkül minden élelmiszer besorolható valamelyik csoportba: vagy támogat vagy nem támogat. Vagy több a működésünkre gyakorolt előnyös hatása vagy több az ártalmas hatása.

 Ez alapján már könnyebben eldönthetjük, hogy mit választunk:

  • mit eszünk és mit iszunk, és ezen keresztül mivel támogatjuk az egészségünket,
  • illetve mitől kíméljük meg a szervezetünket.

A funkcionális szemléletnek az is része, hogy a problémákat nem a felszínükön kívánjuk megoldani ún. tüneti kezeléssel.

Ha a szervezet valamit tünetekben, akár már kialakult diszfunkciókban, betegségekben jelez, annak a hátterében szükséges feltárni az ok-okozati összefüggéseket, megérteni, mi és miért vezetett idáig és ezek mentén, a gyökerektől kezdve támogatni a szervezet öngyógyító folyamatait, helyreállását. Ennek egy megkerülhetetlen és rendkívül hatékony eszköze a táplálkozás.

Ábrahámné Bergmann Anna
egészséges ételek a Táplálko-ZÓNA honlapcímével

Márkám a Táplálko-ZÓNA, és abban segítek az embereknek, hogy a táplálkozásukat az egészségük szolgálatába állíthassák.

Olyan – az egészségükre igényes – embereknek segítek, akik tudják vagy legalább sejtik, hogy a fizikai problémáik összefüggésben állnak a táplálkozásukkal, ezért a megoldásához vezető utat is itt keresik és ebben személyre szabott szakmai segítséget igényelnek.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy funkcionális állapotfelmérést követően személyre szabott táplálkozási útvonaltervvel (kiértékelés, étrend, receptek, tervezők, listák, szükség szerint kiegészítő tápanyagok) és minimum 4 hét mentorálással (konzultációkkal, ismeretanyagokkal, gyakorlati útmutatásokkal, személyre szabott segédletekkel), komplex megközelítésben segítek a hozzám fordulóknak a céljaik szerint.

 Azok számára, akik nem a komplex, mentorálást is nyújtó csomagjaim közül választanának, elérhető lehetőség a 60 perces egyéni konzultáció is.

Mind a csomagok, mind az egy alkalmas konzultációk igényelhetők online és offline formában is.

Lényeges még, hogy nem termékekre épül a szolgáltatásom, hanem a legfőbb eszközöm a természetes, egészséget támogató táplálkozás és a kapcsolódó életmód-területek tudatos alakítása.

 A funkcionális táplálkozás tanácsadás csomagjaim keretében arra törekszem az ügyfeleimmel együttműködésben, hogy ez a fajta egészséget szolgáló táplálkozás egyáltalán ne legyen bonyolult vagy körülményes, hanem egyszerűen, praktikusan illeszkedjen az életvitelükbe, személyre szabottan, ugyanakkor családbarát módon és élethosszig fenntarthatóan.

Segítek felfedezni, hogy a táplálkozásnak mi is az eredeti rendeltetése, hogyan lehet örömmel is jól csinálni, úgy, hogy ennek a testünk is minden tekintetben a haszonélvezője lehessen.

egészséges ételek a Táplálko-ZÓNÁtól

Van egy kedvenc idézetem (ismeretlen szerző), ami az egyik mottóm is:

 „Azzal, hogy egyetlen embernek segítesz, lehet, hogy nem változtatod meg a világot, de annak az embernek a világát igen.”

Minél több ilyen embert szeretnék, akinek a segítségemmel jobbá válhat az élete, a világa.

Anti-stressz workshop 2022. október 15-én Ábrahámné Bergmann Anna és Pozsgai Anita szupervizor és business coach szervezésében

Bizonyára a Te életedben is jelen számos stresszforrás van jelen.  A jó hír az, hogy számos eszköz segítségével kezelheted az ilyen helyzeteket mentálisan és életmódbeli módszerekkel is.

Neked szól ez a workshop, ha szeretnéd, hogy ne legyél többé a stressz foglya, és nehéz szituációkban is meg tudd őrizni a kiegyensúlyozottságodat.

A rendezvény október 15-én szombaton 9:30-tól 16:00-ig lesz megtartva a Patent Budapest épületében.

A téma: Hogyan védekezhetsz a stressz ellen mentálisan és fizikailag is?

A helyek limitáltak, mindössze 10 főt tudunk fogadni a családias hangulat érdekében.

Bővebb információ és jelentkezés:

Regisztrálok

Ha szeretnél jobban megismerni vagy többet megtudni a szemléletemről, módszereimről, akkor szeretettel ajánlom az alábbi csatornáimat:

Honlapom: Táplálko-ZÓNA

Instagram oldalam

Facebook oldalam: Táplálko-ZÓNA – Funkcionális táplálkozás tudatosan

Facebook zárt csoport: Táplálko-ZÓNA – Funkcionális táplálkozás Annával

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét, e-mailben kap egy linket az új jelszó létrehozásához.

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!