Biorezonancia állapotfelmérés és kezelés

biorezonancia vizsgálat eredményező jelképező fotó férfi és női testről

A biorezonacia állapotfelmérés azon alapszik, hogy minden szervnek megvan a maga rezgésállapota, ami megváltozik rendellenes működés esetén. Ez az eltérés a biorenzoancia vizsgálat során kimutatható.

A készülék a szervek vezetőképességét méri, ez nagy mértékben összefügg a rezgésállapottal, energiaszinttel.

A biorezonancia készülékkel nemcsak vizsgálódni tudunk, hanem kezelni is: lényegében a normális rezgéseket erősítjük vissza a szervekben, beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, mindezt gyógyszermentesen, fájdalommentesen.

A téma szakértője Bányai Barbara egészségügyi szakember és életvitel tanácsadó. Vele beszélgettem néhány hete, és magam is elhatároztam, hogy részt fogok venni egy ilyen állapotfelmérésen.

Bányai Barbara

Barbarának a vérében van az egészség támogatása: nagyapja szülész-nőgyógyász egyetemi docensként, édesanyja pedig klinikai laboratóriumi kutatóként találta meg élete hivatását.

Barbara életvitel tanácsadóként azon dolgozik, hogy megfelelő életmóddal, mellékhatások nélküli módszerekkel tudjunk egészséges, minőségi életet élni.

A biorezonancia állapotfelmérés és kezelés során nem kell semmilyen mellékhatástól vagy veszélytől tartani. A gép nagyon kicsi áramerősségen működik. Ezért kismamák, gyermekek és idősek esetében is biztonsággal alkalmazható.

Az egyik sikertörténet

Barbara elmesélte, hogy egyik vendége gyakori migrénnel küzdött. Nem volt szervi betegsége, de ez a jelenség rendkívül megnehezítette az életét. Az állapotfelmérés után kapott egy kezelési tervet, amelyben illóolajok szerepeltek, emellett egy tízalkalmas biorezonanciás kezelés. A panaszai megszűntek.

A Barbarával készült teljes interjút nézd meg itt, és ha szeretnél még több hasonlót látni egészséges életmód témakörben, akkor ne felejts el feliratkozni az EGYéleted Youtube-csatornára:

Mikor érdemes bevetni ezt az eszközt?

  1. Megelőzés céljából: már akkor kimutathatja az eltéréseket, jelzi a kezdődő problémákat, amikor azok még nem okoznak konkrét tüneteket.
  2. Már meglévő probléma esetén: például állandó szorongás, alvásproblémák, emésztési panaszok, fogyási gondok, fáradékonyság és koncentrációs zavarok, ingerlékenység, migrén, krónikus és visszatérő panaszok esetén, nőket és férfiakat érintő betegségek, gyerekkorban gyakori problémák esetén.

Barbara rendszeresen ellátogat céges egészségnapokra biorezonanciás készülékével, ahol a stresszel napi szinten küzdő menedzserek és a leterhelt alkalmazottak állapotát méri fel.

Így zajlik egy biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés

A komplex állapotfelmérés során a készülék feltérképezi a szervek állapotát. Látni lehet azt is, hogy az adott szerv működése milyen mértékben tér el a normálistól. Kimutatja például azt is, hogy milyen ásványi anyagokból, vitaminokból van hiány a szervezetben.

A mért adatok kiértékelése után Barbara összeállít egy kezelési tervet. Ebben az életmódot érintő javaslatok, természetes módszerek szerepelnek, emellett biorezonanciás kezelés is: hiszen ahogy fentebb említettük, a módszer alkalmas a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítására is.

Barbarához be tudsz jelentkezni a Full Egészség weboldalon, vagy megtalálod az EGYhelyen partnerek között a Tudatos életmód kategóriában.

Megjegyzések

Még nincs hozzászólás. Miért nem indítod el a vitát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük