Miért jár az EGYéleted rendezvényekre?

Takács-Naár Emese az EGYéleted alapítója profilkép

Amikor elindultam a vállalkozói utamon, e-fit edzőként semmi időm nem volt, hogy rendezvényekre járjak. És igazából értelmét sem láttam. Azért mondjak le vendéget, órát, hogy kifizessek többezer forintot a belépőre? Kapcsolatépítés – mondták az okos üzleti tanácsadók.

Rendben, csakhogy én akkor még azt sem tudtam, hogy milyen kapcsolódásokra lenne szükségem. Nem voltak különösebben céljaim, sem küldetésem. Többek között ez volt az oka annak, hogy az EGYszemélyiedzés mellett megszületett az EGYéleted. Ahogy egyre világosabbá vált a misszióm, az EGYéleted úgy formálódott, és én is egyre inkább éreztem a személyes kapcsolatok szükségességét.

Emlékszem, hogy egy augusztus 20-ai Ízek Utcája volt az első olyan esemény, ahová tudatosan mentem, szakmai terepszemlére. Bátorságom nemigen volt beszélgetni a kiállító termelőkkel, de tájékozódásra kiváló volt.

A covidos lezárásos időszak nem engedett sok teret az élő ismerkedésre, ezalatt online konferenciákon bővítettem a tudásomat, főleg a marketing területein.

Csak a Mentes

2021-ben voltam életemben először Csak a Mentes rendezvényen. Mivel nincs semmilyen ételintoleranciám, valahogy látószögön kívül esett a dolog. Persze életmód- és táplálkozás tanácsadóként már kifejezetten kerestem azokat a lehetőségeket, ahol megismerhetem az erre szakosodott vállalkozásokat. Hiszen szerettem volna a hozzám fordulókat konkrét beszerzési forrásokkal segíteni. Ezenkívül ahogy megszületett az EGYhelyen Egészségközvetítő platform, tudtam, hogy ha megbízható partnereket szeretnék találni, akkor annak kézenfekvő módja, ha egy rendezvényen személyesen ismerem meg őket.

CSAM Húsvéti Fesztivál

Ennek ellenére a CSAM Húsvéti Fesztiválon még mindig nem célzott kapcsolatépítési szándékkal vettem részt, hanem szimpla látogatóként a kislányommal. Morális kérdéseken vívódtam legbelül. Egyrészt nem voltak konkrétumok a platformommal kapcsolatban, másrészt szörnyen aggódtam azon, hogy vajon mit szól a főszervező, hogy egy magamfajta valaki együttműködési pontokat keres az ő partnereivel. Hogyan mondhatnám el neki, hogy mit képviselek, mi a célom, és hogy nem akarok visszaélni a kapcsolataival? Egyáltalán hogy menjek oda hozzá? Piros haj, keresztbe lenyel, és biztos úgysem ér rá 😊 Egy béna névjegykártyát sikerült átadnom, részemről már ez is hatalmas lépés volt.

CSAM Karácsonyi Fesztivál

Elérkezett a CSAM Karácsonyi Fesztivál, ahova önkénteseket kerestek a rendezvény napja előtti délutánra ajándékzacskókat pakolni. Gondoltam ez egy nagyszerű lehetőség lesz, majd beállok mellé pakolni, és egy kellemes kötetlen beszélgetés során megismerhetem, és bemutatkozhatok. Nos, ez nem igazán így alakult, hiszen Andinak százmillió dolga van ilyenkor, esélytelen a kényelmes csevegés 😊 Ráadásul 650 darab ajándékzacskó összepakolása többórás, lendületes tevékenységet jelent.

Az a péntek délután mégis nagyszerűen sikerült, kellemes emlékként gondolok rá. Szuper jófej emberek, pörgés, és az a melengető érzés, hogy hozzájárulhattam icipicit ehhez a rendezvényhez. Azon a vasárnapon már fesztelenebbül látogattam ki, és mintha csak a CSAM újdonsült nagykövete lennék, vezettem körbe anyósomat a kiállítók között.

Herczeg TG Andrea és Takács-Naár Emese
Herczeg TG Andival, a Csak a Mentes alapítójával

CSAM Húsvéti Fesztivál 2022

Az idei Húsvéti Fesztivál előtt egy óriási fordulópont történt. Andi megkérdezte, lenne-e kedvem a rendezvényen dolgozni, mint programlebonyolító. Micsoda izgalmas, ismeretlen szerep, és milyen hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek a szervező csapatnak!! Az a tudat, hogy szinte ismeretlenül ekkora feltétlen bizalommal vannak felém, megsokszorozta az amúgy is meglévő megfelelési kényszeremet, és a pontos, precíz, alázatos munkavégzés híveként készültem az eseményre.

Fantasztikusan sikerült!! Hihetetlen jó előadások, nagyszerű emberek, új kapcsolatok. Olyan ingercunami ért azon a hétvégén, hogy napokig tartott feldolgozni. Éreztem, hogy jó helyen vagyok, egy testhezálló szerepben, és ennek megfelelően képes voltam a maximumot kihozni magamból.

Csak a Mentes húsvéti fesztiválon résztvevők
A Csak a Mentes rendezvényein nagyszerű emberekkel találkozhattam

Női Váltó Fesztivál, Női vállalkozók Napja, Future Food Fest

Idén a Női Váltó Fesztiválon és a Női Vállalkozók Napján is részt vettem látogatóként, majd az ExpeditNodum által szervezett Future Food Fest-en bővítettem szakmai ismereteimet.

Dr. Némedi Erzsébet és Takács-Naár Emese a Future Food Fesztiválon
Dr. Némedi Erzsébettel a Future Food Fesztiválon

Csak a Mentes Őszi Fesztivál 2022

Egy hete ért véget a Csak a Mentes Őszi Fesztivál 2022, ahol ismét a programkoordinátor szerepét betöltve hozzájárulhattam a rendezvény sikeréhez. Olvasd el a részletes beszámolómat ITT.

A Csak a Mentes sztorihoz még annyit, hogy végtelenül hálás vagyok ezért az összefonódásért. Általuk sokkal magabiztosabbá váltam, értékes szakmai és emberi kapcsolatokkal lettem gazdagabb, sokat tanultam magamról és az előadóktól is, folyamatosan fejlődhetek, és ami a legszuperebb, teljesen önazonos maradhatok. This is a begining of a beautiful friendship…

Ami most jön…

Ezek az impulzusok visznek előre, adják meg a kellő lendületet és motivációt. Olyannyira, hogy egy újabb korlátom ledöntése a cél. Idén az EGYéleted kiállítóként vesz részt a B2W Fesztiválon október 27-én a Csak a Mentes partnereként. Nagyon izgatottan készülök rá, hiszen ez az első ilyen nagyszabású esemény, ahol lehetőségem van az üzenetem átadására.

November végén pedig saját szervezésű workshopra készülünk Ács Krisztina, coach barátommal, ahol a Nőiség kérdéseivel, testi és lelki egészségével fogunk foglalkozni.

Aztán kettőt pislogok, és újra itt a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztivál…

Tartsatok velünk, kapcsolódjunk, beszélgessünk, éljük meg közösen ezeket a feltöltő pillanatokat, hiszen úgy szép az élet, ha zajlik 😊

Légy részese az EGYéleted világának, hogy tudatosan urald az egészséged. A személyedre szabott tartalmakért kattints a gombra!

Megjegyzések

Még nincs hozzászólás. Miért nem indítod el a vitát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük