Hacsavecz Betti – herbalmentalista
Kategória: Lift
Hacsavecz Betti

6 éve vezetem a paxisomat online és offline. A herbalmentalista kifejezés a herbalista (gyógyfűvel gyógyító), és az általam alkalmazott mentális technikák összeolvasztásával született meg.

Egyedi metódussal dolgozom test- és lélek szintjén egyaránt. Természetgyógyász-fitoterapeutaként gyógynövényekkel gyógyítom a tested és lelked, majd a berögzült, akadályozó gondolati- és érzelmi mintákat feltérképezzük és megváltoztatjuk mászásterápiával, élményfestéssel, ThetaHealing módszertannal, hogy könnyedén érd el a kitűzött célod.

Inzulinrezisztensekkel, nőkkel, vállalkozókkal, vállalkozónőkkel dolgozom együtt, akik a közreműködésemmel jobbá, élhetőbbé teszik a saját életüket/vállalkozásukat és ezzel együtt azt a környezetet is, amiben élnek illetve vállalkoznak.

Gyerekként, úgy 10-12 éves lehettem amikor először találkoztam a fókuszált gondolkodás teremtő erejével. Nem igazán értettem, hogyan működik, mégis kapaszkodóként szolgált akkoriban számomra. Introvertált, érzékeny lelkű, ‘művész’ gyerekként szórakozásommá vált megfigyelni, a felnőttek működését. Akkor még a megfigyeléseimet nem tudtam igazán hasznosan rendszerbe foglalni a magam számára, mégis az időm jelentős részében az érzelmekkel foglalkoztam.

30 évnek kellett eltelnie és sok-sok tanulással, tapasztalatszerzéssel töltött órának, hogy rájöjjek, valóban a sorsomat változtathatom meg, ha megtanulok az érzelmeimmel és a gondolataimmal együtt élni, értelmezni őket, és a hozzájuk kapcsolódó mintázatokat átformálni

Ma már a testtel és a lélekkel egyaránt tudok foglalkozni, teljesen egyedi nézőpontból megközelítve az ügyfeleim testi manifeszumait és lelki megéléseit természetgyógyászként és ThetaHealerként. Természetgyógyász-fitoterapeutaként természetes szerekkel (gyógyteákkal, fürdőkkel, krémekkel, ételekkel, növényekkel, pakolásokkal, kapszulákkal, növényi kivonatokkal, illóolajokkal) beindítom a gyógyulás folyamatát. Mászásterápiával, élményfestéssel, ThetaHealing módszertannal pedig mélyére nézünk az elakadások okainak, feloldjuk, és erőforrássá alakítjuk. A ‘nem tudom’ típusú válaszok alakot öltenek és értelmet nyernek. Ezért tudok gyorsan és könnyedén haladni az ügyfeleimmel. A saját tapasztalataik és céljaik mentén dolgozunk, nem pedig általánosságban.

Ha egy ügyfelem nem halad a vállalkozásával, az életmódváltásával, vagy a céljai megvalósításával, és csak toporog, a közreműködésemmel rájön hogy ‘mi az a mozi’, amit folyton néz és ez megakadályozza a döntések meghozatalában, a gondolatok cselekvésre váltásában.

Ha rájön, hogy mi a teendője és megismeri a ‘saját moziját’, fel is fogja ismerni a későbbiekben, és nem csak sodródik az árral, hanem valódi választási lehetősége lesz.

Új technikákat tud bevezetni az életébe és felismeri, hogy igazából nincs vele semmi baj, csupán valamikor, valahol elhitt valamit – ami azóta már talán nem is létezik, vagy már érvényét veszítette -, amit aztán azóta is szorgalmasan ismételget az elméje.

Ez pedig az igazi változás kezdete, hiszen az ügyfelem partnerré válik a saját teremtéseiben legyen szó vállalkozásról, stresszkezelésről, alvászavarról, inzulinrezisztens életmódváltásról, súlytöbbletről.

Herbalmentalistaként lényegében ebben segítek neked:

A közös munkának köszönhetően megismered azokat a gondolati mintáidat ‘a belső mozi’, amik a célod és közötted állnak.

Felderítjük őket, megvizsgáljuk milyen szerepük van a jelenlegi életedben és átalakítjuk, hogy ne elválasszanak a célodtól, hanem segítsenek a megvalósításban.

Gyógynövényes terápiával pedig megtámogatjuk a kívánt változásaidat. Elvezetlek a ‘nem tudom’-ból a tudom és megvalósítom világába. Megtanítalak, hogyan fedezd fel a benned megbúvó akadályokat és hogyan fordítsd hasznossá a magad számára.

Végzettségeim:

 • Természetgyógyász – fitoterapeuta
 • ThetaHealer
 • Esszenciális Olaj Specialista – doTERRA
 • Access Bars kezelő
 • Gazdasági mérnök – kereskedelmi szakirány
Hacsavecz Betti gyógynövény terepaura

MIT VÁRJ TŐLEM:

 • gyógynövényes terápiát
 • önmagad mélyebb megismerését, és jobb boldogulást az életedben
 • hiteles felismeréseket és megértéseket saját magaddal kapcsolatban
 • szakmai tudást és tapasztalatot
 • az összefüggések hiteles magyarázatát
 • barátságos hangulatban vezetett konzultációkat
 • egyenes kommunikációt
 • biztonságos környezetet
 • maximális szakmai támogatást a céljaid elérésében

MIT NE VÁRJ TŐLEM:

 • egészségi állapotra vonatkozó diagnózis felállítását
 • mentális zavarok kezelését
 • pszichoterápiás módszerek használatát
 • maszatolást
 • helyetted cselekvést

A legjobb projekt,

amin valaha is

dolgozni fogsz,

az te magad vagy.”

@noivezetok

A ThetaHealing konzultációról bővebben is írtam ITT. Gyere olvasd el!

Természetgyógyászati-fitoterápiás konzultáció Budapesten a Ferencvárosban (9.kerület)

Budapest 9.kerületének középső része egy önmagát megújító; kisvárosias, új épületekkel, gondozott parkokkal, játszóterekkel gazdagon ellátott kerületrész. Olyan, ahol az áttekinthetőség és személyes ismeretségek mellett egy szempillantás alatt belevethetjük magunkat a nagyvárosi lüktetésbe.

Aki szereti a vizek közelségét, a Dunaparti sétákat, a IX.kerületben ezt is kiélvezheti.

Lassan 20 éve vagyok a kerület, és az újjáépülő szép környék lakosa. Szeretem az érzést, hogy kisvárosiasan élhetek a nagyváros összes előnyével együtt. 

A rendelés helyszíne a Márton utca – Tűzoltó utca kereszteződésében található – a SOTE új épületéhez csupán 2 saroknyi távolságra, számos irodaház és társasház szomszédságában – a Kamilla Életmódközpontban (1094 Budapest, Márton utca 28.). 

Parkolás az utcán lehetséges, bőven vannak szabad parkolóhelyek, azonban díjköteles zóna erre szükséges figyelni. A 3-as Metro Klinikák megállója 7 perc séta, míg a Corvin negyed körülbelül negyedóra kényelmes tempóban.

“Az élet célja nem az, hogy megtaláld önmagadat.

Hanem az, hogy létrehozd önmagadat.”

George Bernard Shaw

KONZULTÁCIÓ A VELENCEI TÓNÁL

Hamarosan a Velencei-tónál is szeretettel fogadom kedves régi- és új ügyfeleimet természetgyógyászati, egészségtervezési, ThetaHealing konzultációim bármelyikére.

“Nem a problémáimat oldom meg.

A gondolkodásmódomat javítom ki,

utána a problémák már megoldják magukat.”

@business.hu

Hacsavecz Betti herbalmentalista logó

A KÖZÖS MUNKA VELEM, ÉS ÉLET A MUNKÁNKAT KÖVETŐEN

A közös munka- és a megoldás felé való elköteleződés előtt egy 30 perces ingyenes telefonos konzultációra egyeztetünk időpontot. (Ezt a lap aljára görgetve, és a gombra kattintva már meg is lehet tenni.) Itt átbeszéljük a szóba jöhető témákat és az elérni kívánt célokat. Ha ez utóbbi nem teljesen tiszta még akkor sincs baj, ilyenkor a cél tisztázását is beépítjük a konzultációs folyamatba. Hiszen a jó célok önmagukban legalább 40%-ot tesznek hozzá az eredményes munkához, már ha megvannak.

A 30 perces előzetes beszélgetést követően döntünk mindketten, hogy folytatjuk-e a közös munkát és várhatóan milyen ütemben tudunk haladni majd. 

A közös munka lezárása a kívánt cél elérésével történik. Értékeljük a haladást, az új helyzeteket.

Természetesen van lehetőség új célok kitűzésére és egy új elköteleződésre.

Mikortól számít befoglaltnak az időpontod nálam?

A foglalási időpontok minden esetben akkor válnak 100%-ban foglalttá (a tiéddé), amikor részben, vagy egészben a megállapodott konzultációs tiszteletdíj kifizetésre kerül. Erre kártyás fizetéssel van lehetőség a webshopból kiválasztva az előre egyeztetett konzultációt. A fizetésről minden esetben számlát állítok ki, amit fizetést követően a megadott email címedre küldök el.

A rendszer oka nagyon egyszerű, általában többen szeretnétek hozzám jönni konzultációra, mint amennyi időpontot ki tudok adni. Akinek égetőbb a problémája, őt sem szeretném parlagon hagyni egy esetlegesen függőben lévő időpont végett. Így minden esetben addig szabadon foglalható egy időpont, amíg a 100%-os foglalás meg nem történik. Akkor nincs kavarodás, tiszta a dolog számomra is, és számotokra is. Ez a legjobb.

Lehet on-line is konzultálni veled?

Természetesen IGEN. Szeretettel várlak, az otthonod kényelméből! Kérlek, jelentkezz be az előzetes online, vagy telefonos konzultációra.

ÖRÜLÖK, HA MEGTISZTELSZ A BIZALMADDAL!

Kezdhetjük? Az első lépés a 30 perces INGYENES előzetes konzultáció lesz.  Jelentkezz itt.

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Ez az előadás jól fog jönni!

Mi az az 5 képesség, ami szupererőt biztosít az egészségtudatos élethez?

A rövid előadásban bemutatom Neked azt az 5 kulcsfontosságú képességet, amivel Te leszel az életed főszereplője.

Ismerd meg, mik tesznek Téged valóban a saját életed irányítójává!

A videó végére tisztán fogod látni, hogy a rengeteg értékes képességed közül melyekkel érdemes a legszorosabbra fűzni a barátságot.

Sikeres feliratkozás. Ellenőrizd az email fiókot.