Theta healing, Access Bars és fitoterápia – Hacsavecz Betti

Hacsavecz Beatrix természetgyógyász és Takács-Naár Emese életmód tanácsadó

Hacsavecz Betti theta healing és Access Bars terapeutaként valamint fitoterapeutaként a test és lélek egészségével foglalkozik: mentális eszközök és a gyógynövények erejével segíti a hozzá fordulókat, hogy kiegyensúlyozottabb életet kialakítva elérhessék céljaikat.

Hacsavecz Betti

Betti összeköti a mentális egészség támogatását a gyógynövények alkalmazásával: innen ered a herbalmentalista kifejezés (a herbal szó a gyógynövényekre utal, a mental pedig a mentális technikák alkalmazására).

Bettit az EGYéleted Rezgések interjúsorozatban kérdeztem az általa alkalmazott technikák működéséről. Hallgasd meg a beszélgetést:

Hacsavecz Bettivel arról beszélgettünk,
hogy milyen eszközökkel háríthatóak el a céljaink elérését akadályozó gátak

Így kezdődött

Betti egészséggel kapcsolatos pályafutása úgy indult, hogy először saját magán kellett segítenie. Kisbabát szeretett volna, és bár alapvetően egészségesnek érezte magát, valami nem stimmelt. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van. Miután kitaposta a megoldás felé vezető utat, másoknak is segíteni kezdett, inzulinrezisztenciával foglalkozó blogokat indított.

Később bővítette is tudástárát, így még több eszközzel felvértezve tudott másokat is támogatni a minőségi élet felé vezető úton. Ilyen eszköz a theta healing.

Theta healing – a gátló érzelem beazonosítása és feloldása

Betti elmesélte, hogy amíg nem ismerte a theta healing módszerében rejlő lehetőségeket, valamiféle „spiri” divatnak hitte, és nem is érzett indíttatást a kipróbálására. Aztán mégis az útjába sodorta az élet. Azóta kiválóan elsajátította, és szerelemmunka lett belőle.

A theta healing hatékonysága tudományosan alátámasztható, és nem hiedelmeken alapszik. A célja, hogy megváltoztassuk a gondolkodásmódunkat, hogy ne legyenek előttünk olyan gátak, amelyek akadályozhatnak minket a célok elérésben. Ezek a blokkok általában emlékekhez fűződő érzelmekből fakadnak, ezeket lehet azonosítani és oldani a theta healing módszerével.

Általában van egy uralkodó érzés a jelenben, ami a múltból származik. Ilyen lehet például: „kevés vagyok”, „nem vagyok szerethető”. A terápia során megnézzük, hogy honnan fakad ez az uralkodó érzés, így beazonosítva már fel lehet dolgozni.

Sokaknak előítéletei vannak a módszerrel szemben, mert valamilyen komolytalan ezoterikus dolognak tartják. Azonban ennek nincs alapja.

Access Bars – az akadályozó blokkok elhárítása, az energiaszint növelése

Az Acces Bars kezelés során a hajas fejbőrön bizonyos pontokat stimulálunk finom érintéssel (de a gyerekeknél nem érintjük meg, csak közelről stimulálunk). Ezek a pontok az egész testre hatással vannak. Így azok a blokkok, amelyek később problémákat, betegségeket okoznának, oldódnak.

Ezáltal növekszik az energiaszint.

Access Bars kezelése hajas fejbőrön női páciensen

Olyan ez, mint a vízvezeték-szerelés: a dugulások, elakadások megszűnnek, így olyan problémákra tudunk megoldást találni, amelyekről előtte úgy gondoltuk, hogy lehetetlen tőle szabadulni.

Saját eszközök, kozmetikumok készítése

Betti nemcsak a kezelésekkel segít a hozzá fordulóknak: azt is megtanítja, hogy ők hogyan segíthetnek magukon.

Megmutatja például azt, hogy hogyan kell természetes termékeket készíteni, amelyek nemcsak költséghatékonyabbak a bolti megfelelőjükkel szemben, de hatásosak is.

Ilyenek  például a gyógynövényes teakeverékek, illóolaj keverékek, ajakír, egyéb kozmetikai termékek.

színes virágos gyógynövények és gyógynövény kivonatok üvegben

Egy ilyen oktató workshopon a résztvevők sikerélménnyel is gazdagabbak lesznek. Ez pedig pozitív hatással van a rezgésszintjükre, és az örömöt tovább viszik másoknak is…

A magasabb energiaszint nemcsak nekünk fontos… Az egyéni magasabb szintű energiáktól lesz a társadalom is még boldogabb és egészségesebb.

Vállalkozók és egészségvédelem

A vállalkozók legtöbbször hamarabb kezdenek az egészségükkel foglalkozni. Tudják, hogy ők sokkal inkább magukra vannak utalva. Nincs egy megtartó közeg körülöttük, sokszor egyedül dolgoznak. Emiatt egy idő után enerváltak és kedvetlenebbek lesznek. Érzik, hogy ennek komoly hatása lehet a vállalkozásukra, bevételükre. Tehát fontos, hogy ők jó állapotban legyenek, ezért hamarabb kérnek segítséget.

Ezért Betti számára is fontos célcsoport a vállalkozóké. Ő maga is vállalkozó, így jól tudja, hogy milyen gondokkal kell szembenézniük. Egy vállalkozó nem engedheti meg magának, hogy sokáig enervált legyen. A kiégés megelőzése nagyon fontos.

Mi lehet tenni az enerváltság ellen?

Az idegrendszerre kiváló hatással vannak a jól megválasztott illóoajok. Gyorsan segítenek, átjuthatnak a vér-agy gáton, így azonnal hatni tudnak.

A sejtek már szinte hozzá tudnak szokni a fásult állapothoz, és „ebben érzik magukat kényelmesen”. Az illóolajok egy része arra képes, hogy „megmutassa” a sejteknek, hogy lehet máshogy is, több energiával is tudnak létezni.

Az enerváltság okait is érdemes feltárni: meg kell nézni, hogy  milyen történet áll mögötte. Betti megnézi, hogy az adott páciensnél ezt mi okozza, és mire lenne szüksége. Ez teljesen egyéni, ezért kell személyre szabottan vizsgálni a problémát.

mentális egészséget szimbolizáló fej rajz rajta szív és levél dekorációval

Legtöbbször az alábbi gondokkal keresik meg:

Sokan inzulinrezisztenciával kapcsolatos kérdésekkel fordulnak hozzá.

Olyanok is keresik, akik már többször kísérleteztek életmódváltással, de csalódtak módszerekben.

Emellett még hajhullással, stressz problémákkal, alvászavarral, családi és magánéleti és munka kérdéskörével, túlterheltség miatt kérnek tőle segítséget.

Elérhető terápia csomagok:

  • Egyéni konzultációk: ezek főként online zajlanak.
  • Vállalati csomagok: az olyan cégek veszik igénybe, amelyeknél a vezetők szeretnék, hogy az alkalmazottak sikeresek legyenek, minőségi életet éljenek.
  • Hosszabb együttműködés: ez 2×3 hónap: megváltoztatjuk a gondolkodást, az azt létrehozó idegi kapcsolatokat. Ez hosszabb folyamat. Az első 3 hónapban megalapozzuk ezt, majd utána szünet jön, ami alatt a páciens tapasztalatokat szerez. Utána újabb 3 hónap következik: még finomítunk az elért eredményeken, vagy éppen magasabb szintű életet hozunk létre.

Ami fontos: pszichiátriai kezelés alatt állóknak a kezelések ellenjavalltak. Ha a pszichiátriai kezelések véget értek, akkor őket is szeretettel fogadja Betti.

Itt találod meg Bettit

Betti EGYhelyen partner, így itt a honlapon is olvashatsz róla. Emellett a honlapját, hacsaveczbetti.hu oldalt is érdemes böngészned.

Valamint Az ÉLETút programokon is találkozhatsz vele, amelyekről mindig felkerül a videó az EGYéleted youtube-csatornára. Ne felejtsd el követni a csatornát, hogy ne maradj le a rengeteg tudásanyagról, ami egy ilyen eseményen fel szokott halmozódni.

Megjegyzések

Még nincs hozzászólás. Miért nem indítod el a vitát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük