NŐ-EGÉSZSÉG workshop

12,000 Ft

A workshopon átfogó képet adunk a hormonális zavarokról és azok tüneteiről, beleértve az ösztrogéndominanciát, a PCOS-t, a pajzsmirigyproblémákat és az inzulinrezisztenciát.

Megnézzük, hogy milyen laborvizsgálatokat célszerű elvégeztetni a tünetek észlelésekor, illetve hogyan értelmezzük a kapott eredményeket.

Emellett beszélünk az önbecsülésről és a komplex életmódváltásról, hogy a nők teljes körű megértést kapjanak arról, hogyan lehet egészséges és kiegyensúlyozott életet élni.

Kategóriák:

Leírás

Nem 20 éve születtél, és nem is 30. Végre érteni akarod, hogy mi zajlik a testedben. Miért borulhat fel a hormonrendszered?

Női egészség workshopunk során átfogó képet adunk a nőket leggyakrabban érintő hormonális zavarokról és azok tüneteiről. Mi alapján ismerhető fel az ösztrogéndominancia, az inzulinrezisztencia vagy a pajzsmirigy-alulműködés? Milyen értékeket nézessünk meg? És hogyan kell értelmezni a laboreredményt?

Az esemény másik kiemelt témája a komplex életmódváltás holisztikus megközelítése, valamint az önbecsülés szerepe a női egészségben.

Szakértők:

Feller Erika – Fenntartható Egészség

holisztikus táplálkozási tanácsadó, aromaterapeuta, masszőr, Access Bars® és Body ® kezelő, aki betekintést nyújt a hormonborulások okaiba és segít eligazodni a laborértékek értelmezésében.

Takács-Naár Emese – EGYéleted
edző, életmód- és táplálkozás tanácsadó, gerinctréner, egészségbróker, a Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyv írója, aki új megvilágításban mutatja be az életmódváltást, beleszőve az önbecsülés témáját is interaktív előadásába.

Összességében eseményünk célja, hogy a résztvevők megértsék az összefüggéseket, gyakorlatba ültethető információkkal gazdagodjanak, és ezáltal nagyobb tudatosságra és önállóságra tegyenek szert a saját egészségük irányításában.

Időpont: 2023.04.21.

15.00 – 19.00

Helyszín: Kemenes Cukrászda Vámház krt. 9.

Részvételi díj: 12.000 Ft

Maximum létszám: 19 fő

A részvételi díj tartalmazza a 4 órás interaktív előadáson való személyes részvételt, nyomtatott munkafüzetet, vízfogyasztást.

A helyedet a részvételi díj átutalással vagy bankkártyával történő kiegyenlítése után tudjuk biztosítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NŐ-EGÉSZSÉG workshop” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük