NŐ-EGÉSZSÉG workshop (online)

14,800 Ft

A workshopon átfogó képet adunk a hormonális zavarokról és azok tüneteiről, beleértve az ösztrogéndominanciát, a pajzsmirigyproblémákat és az inzulinrezisztenciát.

Megnézzük, hogy milyen laborvizsgálatokat célszerű elvégeztetni a tünetek észlelésekor, illetve hogyan értelmezzük a kapott eredményeket.

Emellett beszélünk az önbecsülésről és a komplex életmódváltásról, hogy a nők teljes körű megértést kapjanak arról, hogyan lehet egészséges és kiegyensúlyozott életet élni.

Kövesd a Facebook-on is az eseményt, ahol folyamatosan informálunk a témákról.

NŐ-EGÉSZSÉG: hormonok, laborértékek, önbecsülés

Elfogyott

Kategóriák:

Leírás

Nem 20 éve születtél, és nem is 30. Végre érteni akarod, hogy mi zajlik a testedben. Miért borulhat fel a hormonrendszered?

Női egészség workshopunk során átfogó képet adunk a nőket leggyakrabban érintő hormonális zavarokról és azok tüneteiről. Mi alapján ismerhető fel az ösztrogéndominancia, az inzulinrezisztencia vagy a pajzsmirigy-alulműködés? Milyen értékeket nézessünk meg? És hogyan kell értelmezni a laboreredményt?

Lerántjuk a leplet a legnagyobb tévhitekről!
  • Inzulin – mindenki hallott már róla. De vajon jól tudjuk, amit tudunk?
  • TSH – mondjuk, hogy benne van a tartományban…de tényleg biztos, hogy minden rendben?
  • kortizol – miért pénzkidobás, ha napközben mérik?
Egy luxusnyaralás árát meg lehet spórolni azzal, ha tudatosan tekintünk a problémánkra.
Ha már az első tünetekből tudjuk, hogy merre induljunk.
Ha már az első laborvizsgálatnál tudjuk, hogy milyen paraméterekre van szükség.
Ha már ismerjük az összefüggéseket a laborértékek között.
Nagyon fontos, hogy a nők jobban megismerjék saját testüket és egészségüket, és azt is, hogy hogyan lehetnek proaktívak az egészségük megőrzésében.
Az ösztrogéndominancia, inzulinrezisztencia és pajzsmirigy-alulműködés mind gyakori problémák, amelyek jelentős hatással lehetnek az egészségre. Lényeges, hogy a résztvevők megértsék ezeknek a zavaroknak a tüneteit és azokat a laborértékeket, amelyekkel azonosíthatók.
A laboreredmények értelmezése segíthet a nőknek abban, hogy megértsék az egészségükkel kapcsolatos kockázataikat és szükség esetén szakértő segítséget kérjenek.

Az esemény másik kiemelt témája a komplex életmódváltás holisztikus megközelítése, valamint az önbecsülés szerepe a női egészségben.

Mivel a felborult hormonrendszert lehetetlen tüneti kezeléssel helyreállítani, komplex életmódváltásban kell gondolkodnunk. De mielőtt ijedten elrohannál azzal a gondolattal, hogy egy vállalhatatlan, megszorításokkal teli, szigorú élet vár rád, szeretnélek megnyugtatni, hogy ez nem így van.
A NŐ-EGÉSZSÉG: hormonok, laborértékek, önbecsülés workshopunk másik része az életmódváltást helyezi középpontba, mégpedig olyan gyakorlatias megközelítésben, amelyben garantáltan kapaszkodókat kapsz a változtatáshoz.
A workshopon szeretnék rávilágítani összefüggésekre, amelyek megismerése után talán az is világossá válik számodra, hogy miért fulladtak kudarcba az eddigi próbálkozásaid.
Az önbecsülés mértékének legalább akkora szerepe van az életmódváltásban, mint a helyesen megválasztott étkezési szokásainknak.
Az interaktív előadás során egy szokatlan jelentéstartalommal ruházom fel az életmódváltást, és új nézőpontokat felhasználva vezetlek végig a célkitűzés folyamatán.
Megismertetlek az életmódváltást gátló tényezők két nagy csoportjával, és belekóstolunk az önbecsülést tápláló forrásokba.
Majd egy átlátható, logikusan felépített modellen keresztül bemutatom Neked a tudatos életmód mérföldköveit.
Ha valaha is tudni akartad:
❓Mi az életmódváltás valójában?
❓Mitől függ az életmódváltás sikere?
❓Mi köze az önbecsülésnek az egészséghez?
❓Hogyan kell célokat kitűzni?
❓Mik az életmódváltás buktatói?
❓Hogyan lehetsz tudatosabb?
Akkor várunk szeretettel a NŐ-EGÉSZSÉG: hormonok, laborértékek, önbecsülés workshopon augusztus 30-án online.
Két látszólag külön téma, mégis megkérdőjelezhetetlenül összefüggnek.
Mi már izgatottan készülünk.
Veled is találkozunk?

Szakértők:

Feller Erika – Fenntartható Egészség

holisztikus táplálkozási tanácsadó, aromaterapeuta, masszőr, Access Bars® és Body ® kezelő, aki betekintést nyújt a hormonborulások okaiba és segít eligazodni a laborértékek értelmezésében.

Takács-Naár Emese – EGYéleted
edző, életmód- és táplálkozás tanácsadó, gerinctréner, egészségbróker, a Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyv írója, aki új megvilágításban mutatja be az életmódváltást, beleszőve az önbecsülés témáját is interaktív előadásába.

Összességében eseményünk célja, hogy a résztvevők megértsék az összefüggéseket, gyakorlatba ültethető információkkal gazdagodjanak, és ezáltal nagyobb tudatosságra és önállóságra tegyenek szert a saját egészségük irányításában.

Időpont: 2023.08. 30.

17.00 – 21.00

Helyszín: Online (Google Meet-en keresztül, a csatlakozási információkat a jelentkezést követően küldjük emailben.)

Részvételi díj: 14.800 Ft

Maximum létszám: 12 fő

A részvételi díj munkafüzetet is tartalmaz, amelyet az esemény előtt küldünk ki emailben.

Két bónusz e-bookkal is megajándékozunk: 

  • E-book a levendula illóolajok használatáról
  • Anyagtípusra szabott Főétel/Reggeli receptek

A helyedet a részvételi díj átutalással vagy bankkártyával történő kiegyenlítése után tudjuk biztosítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NŐ-EGÉSZSÉG workshop (online)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük