EGYéleted – EGYhalálod KIHÍVÁS 2023

14 napos stratégiai életmódváltó kihívás “visszaesőknek” – 0 Ft

Január 31-től

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

A kihívás során egy szemléletváltó útmutatást adok, amivel visszaveheted az irányítást a saját életed és a testsúlyod felett.

 • Megmutatom, hogyan változtass az életeden a testi-lelki-mentális egyensúlyod visszaszerzése és megtartása érdekében.
 • Segítek, hogy kihozd magadból a maximumot, és a motivációd tartós legyen.
 • Pontosan tudni fogod, mit kell tenned azért, hogy javíts az életminőségeden, és önbizalommal telve nézhess a tükörbe.
Takács-Naár Emese életmód tanácsadó a Súlyos Utazás című könyvekkel és az Újra Nő workshop plakátjával

munkafüzet az eredményességért

Szeretnéd a maximumot kihozni a kihívásból?

Tök jó, hogy van egy ingyenes kihívás, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a cselekvés ritkán történik meg elköteleződés nélkül.

A munkafüzettel haladsz a célod felé.

Az egész kihívást teljessé és hatékonyabbá teszi, ha a gondosan összeállított gyakorlati munkafüzettel együtt haladunk.

Élvezd a további előnyöket.

Szeretném, ha a kihívásban részt vevők használható értéket kapnának. Ezért ha munkafüzetet is vásárolsz, nemcsak kiértékelem a kitöltött anyagot, és személyre szabott ajánlásokat küldök, de megkapod az anyagcsere típusodra szabott Reggeli e-bookot is.

5+1 kérdés, amire választ kapsz a kihívás során

 • 1. Mi vár rád, ha elindulsz az úton?
 • 2. Miért félsz az életmódváltástól?
 • 3. Mi az a 3 alapelv, ami nélkül nem érdemes belevágni az életmódváltásba?
 • 4. Hogyan térképezd fel a múltad, hogy sikeres legyen a jövőd?
 • 5. Hogyan és milyen célokat tűzz ki, hogy biztosan el is érd azokat?
 • +1 Hogyan éld az életed úgy, hogy a testsúlycsökkentő és egészségtudatosságra törekvő céljaidat szolgálja?

Csatlakozz, hogy semmiről se maradj le. A kihívás során videókat és írott tudásanyagokat is küldök minden nap.

mindig a valódi értékadásra törekszem

Nem a két hét alatt fogjuk megváltani a világot, lefogyni 20 kilót vagy átalakítani gyökeresen a szokásaidat. Itt azokat az alapokat ismerjük meg, melyek nélkülözhetetlenek a sikerhez. Ez az egész életmódváltás projekt előkészítése.

Mint minden fontos projekt esetén, itt is a tervezés, a stratégia lépéseinek meghatározása az első és legkritikusabb pontja a folyamatnak. Ha ismered az egymásra épülő lépéseket, érted az összefüggéseket, akkor soha többé nem kell hirtelen gondolattól vezérelve egyik fogyókúrából a másikba csaponganod, és reménykedve várni az eredményeket. 

14 napos stratégiai életmódváltó kihívás „visszaesőknek” – 0 Ft

Mit is jelent ez pontosan?

 • 14 napos

Ennyi témára bontottam mindazt, amit szeretnék átadni.

 • Stratégiai

Ez azt a szemléletmódot tükrözi, amellyel én megközelítem az életmódváltást. Mivel nem egy étrendet kapsz, vagy egy csilli-villi varázspálcát, amivel holnaputánra lefogysz, hanem egy sokkal értékesebb és célravezetőbb tematikát. Egy jó stratégia megmutatja, hogy a kitűzött célt hogyan érd el. Több egymásra épülő lépésben rendszerbe illeszti azt a milliónyi információt, amik a táplálkozáshoz, mozgáshoz, fogyáshoz, testi-lelki-mentális egészséghez kapcsolódnak.

 • Életmódváltó

Nem szeretem ezt a szót, ugyanakkor ez fejezi ki leginkább, amire valóban szükség van egy egészséges élethez. A pár napos fogyókúrák, a koplalás, a diétás csodabogyók és az élelmiszeripar félrevezető marketingfogásai cseppet sem járulnak hozzá a tartható eredmény eléréséhez.

 • Kihívás

Igen, ez egy masszív két hét lesz. Ahhoz, hogy ne maradj le, bizonyos értelemben ki kell lépned a komfortzónádból. Minden egyes napi anyag megértésére szükséged lesz a teljes kép átlátásához. A feladatok átgondolása, elvégzése pedig erősítik benned a tenni akarást, a változtatni akarás vágyát.

 • Visszaesőknek

Ha úgy érzed, már mindent kipróbáltál, mégsem hozott tartós eredményt. Ha többször nekifutottál, de elfogyott a lendület és a motiváció. Ha annyira megugorhatatlan nagy feladatnak érezted az életmódváltást, hogy inkább bele sem kezdtél. Vagy éppen azért estél vissza a startvonalra, mert az égvilágon mindent elolvastál már a fogyókúrákról, a „hasznos” tanácsokról, de nem tudsz mit kezdeni a rengeteg információval.

 • 0 ft

Írhatnám azt is, hogy ingyenes, de az nem lenne igaz, mert az idődből bizony áldozni kell rá. Viszont két hét kiemelt figyelemmel egy egész életre elegendő tudással vértezheted fel magad.

 

A személyes célom ezzel a kihívással az, hogy minél több ember tudatossági szintjének növekedéséhez járulhassak hozzá. Az EGYéletednek van egy küldetése, mégpedig az, hogy a kereslet hatására megváltoztassuk az élelmiszeripar kínálatát. Ez csak akkor lehetséges, ha a mindennapi döntéseink elég tudatosak.

Egy egészségtudatosabb Magyarországot szeretnék!

 

Ki az a Takács-Naár Emese, és miért bízhatsz meg bennem?

Az EGYszemélyiedzés és az EGYéleted alapítójaként, személyi edzőként, gerinctrénerként, életmód– és táplálkozási tanácsadóként, valamint a Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyvem által számos ügyfélnek segítettem már átformálni az életét és egészségtudatosabbá tenni az életmódját.

Eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkezem, de az egészségtámogatás a valódi utam. A célom, hogy tudatosságot csempésszek az emberek életébe… a Tiédbe is. Alázattal és nyitottsággal tekintek az újabb fejlődési lehetőségekre, hogy az információkat a gyakorlatba ültetve tudássá alakíthassam, és továbbadhassam. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy az információ önmagában csak egy adathalmaz. Tudássá akkor válik, ha rendszerbe foglalva és gyakorlatba ültetve alkalmazzuk.

A célom ezzel a kihívással az, hogy te is megismerd a tudatos életmód elérésének hatékony stratégiáját. Kipróbált és bevált információkkal, gyakorlati eszközökkel, tippekkel, javaslatokkal és útmutatással szeretnélek felismerésekhez vezetni. Bízom benne, hogy a kihívás végére megerősödik benned a tudat, hogy a döntés és az irányítás a te kezedben van.