Padla Dóri – Holistic Coaching Therapy
Kategória: Lift

Kiknek ajánlom a HCT® alkalmakat?

Akik szeretnék a problémájukat, elakadásukat a gyökerénél megoldani, ezzel is elkerülve azt, hogy a jövőben újra és újra ugyanabba a káros mintázatba fussanak bele az életük valamely területén.

Akik szeretnének egy hatékony módszerrel dolgozni a kérdéses életterületükön és nem feltétlenül szeretnének több évig tartó folyamatokra elköteleződni ennek érdekében.

Akik szeretnének olyan módszereket is elsajátítani, amelyekkel két HCT alkalom között saját maguk is tudnak dolgozni az elakadásukon a fejlődésük érdekében.

Egy HCT® alkalom során coaching és alternatív módszereket egyaránt alkalmazok

A holisztikus szemlélet kiindulópontja, hogy egyetlen probléma sem létezik önmagában, izoláltan. Hiszen az élet sokkal többről szól, mint amit első ránézésre észlelünk belőle. Nem lehet egy megoldandó feladat csupán egyetlen aspektusára koncentrálni, hiszen annyi minden mással van összefüggésben.

Egy problémás területed valódi és mély megoldásához meg kell vizsgálni azt a test, lélek és szellem összefüggésében, meg kell találni az elakadásod gyökerét.

A coaching módszerekkel fel tudjuk tárni a hozott témádat, majd pedig a mélyebb oknak az alternatív módszerekkel történő feloldásával lehet elérni azt, hogy felületes és rövid távú megoldás helyett hosszú távú és valódi változás történjen az életedben.

A HCT® -ben mélyrehatóan megvizsgáljuk a “miérteket”

Ennek sebessége és az éppen aktuális mélysége tőled függ. Attól, hogy te akkor és ott milyen mértékben vagy képes szembenézni a problémakörrel és feloldani azt, majd pedig beépíteni a megoldást. Mivel a fejlődés sebessége mindenkinél más, a HCT® egyénre szabottan alkalmazható.

A HCT® egy komplex és kompakt módszertan, amely a problémád mélyére hatol

Ez pedig azt jelenti, hogy akár néhány alkalom alatt is jelentős változást lehet elérni az adott elakadásod tekintetében, az alkalmankénti 60-90 percben. Ezért nem szükséges heti szintű, hónapokig, vagy évekig tartó rendszerességgel járnod HCT® -re.

A HCT® alkalmak alatt olyan eszközöket és gyakorlatokat használunk, amelyeket azután te magad egyedül is tudsz alkalmazni otthon

Egyik fő célom, hogy a beszélgetések alatt olyan dolgokat is át tudjak neked adni, amivel utána saját magadon tudsz segíteni, egyedül is tudsz boldogulni a későbbiekben. Ezzel is erősítve azt benned, hogy te magad is képes vagy változtatni a dolgaidon.

Minden módszert, amit a HCT® keretein belül használok, én magam már használtam a saját fejlődésemre

Ezért pontosan tudom, milyen benne lenni az adott feladatban, megküzdeni egy adott témakörrel és milyen megkönnyebbülés feloldani az elakadásokat ezekkel az eszközökkel. Ez a személyes tapasztalásom pedig nagyban segíti a te fejlődésed folyamatát is a HCT® alkalmak alatt.

Rólam

A karrierem első 13 évében multicégeknél dolgoztam, főként beszerzés és pénzügy területen, ebből 8 évig vezetőként. Ezekben az években is már dolgoztam belső trénerként a különböző munkahelyeimen, majd úgy döntöttem, hogy a tréneri és coach szakmát választom új karrierutamnak. Ezután dolgoztam multicégnél globális trénerként és coachként, majd megalapítottam saját vállalkozásomat.

Life coachingban a saját fejlesztésű módszeremet használom, amely a HCT® – Holistic Coaching Therapy nevet kapta és amely egy coaching és alternatív technikákat hatékonyan és komplexen ötvöző módszertan. Fő célom a HCT® alkalmak alatt, hogy a probléma valódi gyökerét találjuk meg ügyfeleimmel közösen és ennek a feloldásával hosszú távú és valódi eredményt tudjunk elérni.

Coachként a hozzám érkező ügyfelek többnyire párkapcsolati, munkahelyi, önbizalommal és karrierúttal kapcsolatos elakadásokkal találnak meg, illetve olyan spirituális témakörökkel, amelyekben mélyebb megértésre és iránymutatásra van szükségük. Rendszeresen írok cikkeket ezekben a témákban a Womagic online magazinba, illetve a saját blogomra is, ezzel is segítséget nyújtva az olvasóimnak a problémáik megoldásában.

Honlapomat nézd meg itt!

“Fontos kérdések voltak bennem, amikre választ, iránymutatást kaptam a HCT alkalmak alatt.

Megtanultam, hogy a családdal kapcsolatos kommunikációban mit tehetek másként, jobban, hogy a családi béke megmaradhasson. Feloldottunk évek óta előttem görgetett problémákat a meditációkkal.”

“Egy ideje azt éreztem, hogy olyan változásokon megyek keresztül, melyeket jobb szerettem volna egy magasabb, tudatosabb szinten megélni. Zsigereimben éreztem a változás szelét, csak éppen nehezen tudtam összegezni céljaimat és gyakorlatba átültetni azokat.

Dórihoz azért fordultam, mert személye és szakmai tapasztalata, érdeklődési köre és nyitott szemlélete számomra hitelesen ötvözi mindazt, amiben én is hiszek: tapasztalati úton építette fel magát, mint segítőt, teret hagyva az intuícióinak.”

“Többszöri üléseink alkalmával Dóri bizonyította/bizonyítottuk, mennyire hatékonyan tud segítségemre lenni abban, hogy rávezessen a megfelelő irányra.

Igazából nem tudom, hogyan csinálja, hogy még az égiek is mellénk állnak vitathatatlanul, de zárszóként olyan bizonyosságot csillogtat, ami minden kétséget kizár.

Nagyon köszönöm.”

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét, e-mailben kap egy linket az új jelszó létrehozásához.

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!