InnoFit – Barna Csilla
Kategória: Minőség

Így őrizd meg az egészséged mindenféle kapszulák és mesterséges anyagok nélkül

Igen, van mód arra, hogy naponta élvezd a friss zöldségek és gyümölcsök rendkívül magas vitamin-, ásványianyag- színanyag és egyéb értékes tartalmát anélkül, hogy órákat töltenél a beszerzésükkel, előkészítésükkel és elfogyasztásukkal. A forradalmian új technológiával készült InnoFit termékek közel 100%-ban megőrzik a friss zöldségek és gyümölcsök összes beltartalmi értékét.

Az InnoFit termékei NEM vitaminok, hanem sokkal többek annál! Zöldség-gyümölcs koncentrátumok, amelyek világviszonylatban is egyedülálló kíméletes gyártási technológiával készülnek (Vákuumszárítással szobahőmérsékleten csak a víz kerül kivonásra a zöldségekből és a gyümölcsökből – vákuum alatt a víz forráspontja lecsökken).

Az InnoFit termékek sokféle növényből és zöldségből készülnek, és a növény teljes ehető részét tartalmazzák.

Az InnoFit termékek másik kiváló tulajdonsága, hogy a benne található zöldségek és gyümölcsök különleges feldolgozásának köszönhetően a termékek elszopogathatók, vagyis már a száj nyálkahártyáján képesek felszívódni.

Ez azzal az előnnyel jár, hogy a növényekben található vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, színanyagokat (pl. flavonoidokat, karotint) már nem kell “kicsomagolnia”, vagyis megemésztenie, hanem közel 100%-ban könnyen és rendkívül gyorsan be tudja építeni, hasznosítani.

Ezt a pozitív hatást, már a termékek elfogyasztását követően, pár perc múlva korszerű diagnosztikai berendezésekkel mérni lehet.

Szeretnél

  • testileg és lelkileg kiegyensúlyozottan élni?
  • még sokáig energikus és fitt maradni?
  • jó közérzetet, lendületet a hétköznapokhoz?
  • jobb állóképességet, munkabírást?
  • szemmel láthatóan egészségesebben kinézni?
  • a betegségekből hamarabb felépülni?

Az InnoFit termékek, mint szupertáplálékok, természetességben, gyártástechnológiában és hasznosulásban túlszárnyalják a hagyományos táplálékkiegészítőket.

 

Érdemes egészségesebben élni!

fitandfruits.innofit@gmail.com

+36202895654

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére