Guidi-Farkas Lilla funkcionális életmód-, táplálkozási és hormonegyensúly szakértő és life coach
Kategória: Tudatos életmód

„Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.”

Guidi-Farkas Lilla életmód tanácsadó

Alapvetően coaching szemlélettel közelítem meg a hozzám fordulókat, amelynek lényege, hogy a közös beszélgetések alkalmával megtaláljuk, mi az adott személy kihívása, amin változtatni vagy amiben fejlődni szeretne, vagy nem tud megküzdeni vele egyedül, legyen ez akár egy betegség, ismeretlen eredetű tünetek megoldása, energiahiány, élethelyzet, új feladat, kihívás….stb.

Az adott problémák, megoldandó feladatok mögött sokszor egészségügyi kihívások állnak. Ezekben tudok támogatást nyújtani a funkcionális életmód-, táplálkozási és természetes hormonegyensúly konzultációkkal.

 

Kiemelt területeim közé tartozik a hormonális és emésztőrendszeri panaszokkal szembesülő nők támogatása, valamint a fogantatási nehézségekkel küzdők számára speciális megoldást kínálok, amelyben összetett termékenységtámogató, lombikprogram felkészítő elemek is találhatók.

 

Mindenre van megoldás, csak el kell indulni a hozzá vezető úton.

Várlak szeretettel, ha engem választasz segítődként hozzá.

Guidi-Farkas Lilla vagyok, funkcionális életmód-, táplálkozási és hormonegyensúly szakértő, valamint life coach.

Amióta az eszemet tudom, az egészségesség és az arra való törekvés kérdései kiemelt szerepet töltöttek be az életemben. Gyerekkoromban sok betegséget láttam a környezetemben, majd jómagam is többféle egészségügyi kihívással találkoztam. Mindig is érdekelt, hogy hogyan lehet a betegségek okait felkutatni és a lehető legegyszerűbb és legtermészetesebb megoldásokkal helyreállítani a szervezet egyensúlyát.  

Eredetileg közgazdász, marketing szakember vagyok, azonban jónéhány éve már az igazi utamat járom, komplex egészségfejlesztő és életmódjavító programokat nyújtok a hozzám fordulók számára. Ennek érdekében elvégeztem több itthoni és külföldi képzést a funkcionális és holisztikus táplálkozás, hormonegyensúly, babatervezés és meddőség témaköreiben, valamint természetgyógyász hallgató vagyok. Számos ügyfél keresett meg az elmúlt években, akiknek segítettem megoldást találni egészségügyi kihívásaikra, panaszaikra, hormonegyensúly kérdéseikre és babatervezési nehézségeikre.

Guidi-Farkas Lilla funkcionális táplálkozási tanácsadó

Válj partnerré!

Olyan vállalkozókat és szakembereket keresünk, akik szeretnének részt venni egy társadalmi szintű változásban, akik nem csupán eladni akarnak, hanem értéket is szeretnének teremteni, akiknek a tudatosság épp olyan fontos a vállalkozásban, mint az, hogy minőségi munkát végezzenek.

Görgessen a tetejére

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét, e-mailben kap egy linket az új jelszó létrehozásához.

Megjelent a Súlyos Utazás című könyvem!

Ez a könyv valódi segítséget nyújt az életmódváltáshoz, a testi-lelki-mentális egyensúly tudatosabb eléréséhez. Tekintsd meg csomagajánlataimat!

You have Successfully Subscribed!